![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
niie no mnie juz H** bierze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Lut 2011, o 22:43 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
znalazlem metode zeby lepiej expic albowiem kupilem dość dobry łuk i wale po 170~~
ale to juz przesada UWAGA CZYTAJCIE UWAZNIE gdy daję Furie dostaje bonus do Obrażeń FIZYCZNYCH rzucam kamieniem jest okey obrażenia sie zwiększają strzelam z łuku a tu [ciach] nie działa bonus ... obydwie umiejętności to ataki dystansowe więc czemu z Kamienia mam zwiekszone DMG a z łuku nie ?? albo ustawicie zebym z łuku też mial zwiekszone DMG (logiczne) albo zrobicie zeby Bonus nie działał na kamienie (nie logiczne i nieakceptowalne) i to macie zrobic a nie dobra sie zrobi i bedzie tak samo przez pół roku ... [kultury troche - SamoZuoo] |
|
7 Lut 2011, o 09:58 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Tak jest kapitanie. Już siadam i naprawiam
![]() [EDIT]Furia rzeczywiście wpływała na rzut kamieniem. Wyrzuciłem bo nie powinna. |
|
7 Lut 2011, o 13:27 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
Drygu, dobrze , ze wstawiles gwiazdki w temacie :d jeszcze w poscie trzeba.
a autor tematu niech poprawi błąd , to co w portach nosisz pisze się przez ch ![]() _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
|
7 Lut 2011, o 13:50 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga
![]() |
drygu napisał(a): [EDIT]Furia rzeczywiście wpływała na rzut kamieniem. Wyrzuciłem bo nie powinna. Drygu, czym ja mam teraz atakować z dystnasu??? Atakowałem wręcz + kamień, to jeszcze jakieś od niego obrażenia były, teraz już nie ma pewnie żadnych. Jak ty to sobie wyobrażasz? Mam nadzieję, że jak wejdą podklasy to się zrehabilitujesz, bo ta zmiana jest najgorszą jaką mogła. Może tak samo jak po zmniejszeniu siły kamienia i teraz po dłuższym czasie opamiętasz się i wrócisz to co było. Nielogiczne jest dla mnie to poprostu. _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
|
7 Lut 2011, o 15:42 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Przyłączam się do prośby Lestera - jak się mob w 2 lub 3ciej rundzie zabunkruje na obronie wręcz, to nawet ryk i taran niewiele wskórają, a wtedy celny kamień w oko zawsze jakoś pomagał...
|
|
7 Lut 2011, o 15:52 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Not o wtedy i runda zwykłym kamieniem i mob się odbunkruje:D i normalnie możesz lać fizycznie, może jeszcze jakiś czar barbarowi dac?:)
_________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
|
7 Lut 2011, o 16:10 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Lut 2011, o 22:43 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Widzisz Drygu jak sie zmobilizujesz to potrafisz jeszcze bardziej barba zepsuć
to teraz zajzyj jeszcze raz i sprawdz ocb z tą celnością mam dostawac dodatkowe obrażenia anie nietrafiać ... |
|
7 Lut 2011, o 22:19 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |