![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy BOSS
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Szakro Czas: 8:15 Opis: Witam. Po dzisiejszym upie z znajomymi postanowiliśmy pójść na nowego bossa ale oczywiście ktoś musiał zrobić reset serwera. Chwile po tym jak przywrócono serwer okazało się ze nie ma insty. Oczywiście nie było żadnego gma wyszliśmy z laboratorium chcąc wrócić na inste okazało się ze musimy odczekać 7dni żeby wejść kolejny raz na inste. Pisałem do Hellmaker http://scr.hu/0scd/1dyp7 . Proszę o usuniecie czasu możliwości powrotu do instancji. |
30 Maj 2013, o 09:33 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Witam, jest zresetowane
![]() _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
30 Maj 2013, o 09:43 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Lis 2012, o 18:08 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
witam ja mam to samo
nazwa postaci: Brucek czas: 8:10 opis: tak samo jak szaro z 3 znajomymi chcieliśmy pójść zdążyliśmy ubić 4 moby i reset wyrzuciło nas z gry i musimy czekać Ps. miał bym też prośbę Mrlion i Gotaii byli ze mną a nie mają konta na forum czy dało by się im tez wyzerować ?? z Góry dziękuje ![]() |
30 Maj 2013, o 09:49 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
zresetowane wszystkie powyższe timery
|
30 Maj 2013, o 10:37 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Lis 2012, o 18:08 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
dziękuje w ich i swoim imieniu
|
30 Maj 2013, o 10:47 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Sty 2013, o 20:05 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nick: Tgregor
Serwer 3 Podczas wchodzenia zostałem zaatakowany przez gracza bo jeden z moich Kumpli miał rs i niestety sam wszedlem do insty musiałem wyjsc no i musze czekac 6 dni mozna by jakos temu zaradzic? nie biłem bossa ani nic i poprostu przez przypadek wskoczylem do insty bo myslalem ze wszyscy w druzynie są:) z góry dziekuje ślicznie pozdrowionka dla ekipy |
30 Maj 2013, o 10:57 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Mar 2012, o 23:05 Posty: 144 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 44 razy ![]() |
a wiec bylismy w labolatorium wodnym na drugim poziomie wylogowalismy sie zgodnie z procedurami gm po zalogowaniu stracilismy 2 poziom
![]() nick Supakille s3 _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
30 Maj 2013, o 12:47 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 22 Lis 2011, o 23:12 Posty: 102 Miejscowość: Tczew Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: Wojpaw ![]() |
Witam.
Proszę o reset czasu na kolejna instę. nick: Wojpaw serwer: S3 _________________ Wojpaw(S3)(S7) Ostlor ________________ W grze od 26.08.2011 Rycerz lvl 140 Gildia: Sentencja |
30 Maj 2013, o 12:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Sty 2012, o 23:46 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam, zginąłem na 1 poziomie labolatorium, po śmierci trafiłem do questowej instancji. Czy jest możliwość przeniesienia mnie do instancji drużyny/wyzerowanie czasu?
Pozdrawiam. Nick: Quorthon Serwer: 1 |
30 Maj 2013, o 15:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |