![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] nowa umiejętność cienia ?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Falgarian Czas: 6 czerwca ok 23.00 Opis: http://scr.hu/3dv/8l44a Nic mi nie wiadomo o tej zmianie, widzę pierwszy raz, a biję tego pana codziennie... - cień wbijający dotkliwe ? Dodam, że rundę później drugi rycerz Voxdei też dostał taki prezent. Chwilę później wszyscy byli martwi, a ja przecierałem oczy z niedowierzania. Dodam że htaga był questowy pana Voxdei. pozdrawiam i mam nadzieję, że to tylko bug a nie zmiana na stałe... |
7 Cze 2013, o 11:46 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Cień od zawsze dawał dotkliwe
![]() |
7 Cze 2013, o 11:48 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=89&t=28345
Już o tym pisałem. Na razie nikt się konkretnie do tego nie odniósł. Poczekamy na dryga. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Cze 2013, o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
No to przecieram oczy dalej... 100+ szatanków i widzę pierwszy raz, znaczy się jak dwa w walce to bronił epika ?
![]() |
7 Cze 2013, o 11:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |