![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie od Taisha
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 3 Sie 2012, o 18:19 Posty: 28 Miejscowość: Mazowsze :P Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Tiril ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Vedette Czas: 19:20 21.06.2013 Opis: Dzień dobry. Uznałam, że warto to zgłosić. Robiłam zlecenie na "kasę" z kolegą. Po zabiciu Dunitra ruda miedzi mi nie spadła. Wychodzi na to, że powinna spaść koledze, jednak on miał pełen plecak. Ruda się nie pojawiła przez co można po prostu popsuć sobie zlecenie, jeśli nie ma się zapasowej sztuki. A taką też gracze nie handlują na czacie. Proponuję zatem, by ktoś się temu przyjrzał, aby uniknąć takiego pecha ![]() _________________ Bu. Serwer 2, Piękna i sławna Druidka 107 - (u)rośnie i będzie koksem. Serwer 2, Piękna, dzielna Rycerka 69- z pomocą Zwyrol team rośnie duża i jest koksem . Nie ogarniam -> Bum Ostatnio edytowany przez Tiril, 21 Cze 2013, o 19:55, edytowano w sumie 1 raz |
21 Cze 2013, o 19:29 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Kolega może opróżnić eq, a Ty oddać mu rude, gdyż rudą można handlować z innymi graczami. Najlepiej mieć 150 wolnego miejsca przed robieniem zlecka na przechowywanie rud i 50-100 na loot z mobków, gdy nam się spieszy i nie ma czasu wyrzucić.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
21 Cze 2013, o 19:39 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 3 Sie 2012, o 18:19 Posty: 28 Miejscowość: Mazowsze :P Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Tiril ![]() |
Ruda miała być moja. Spada ona losowo i skoro nie pojawiła się u mnie to powinna u kolegi, ale ten z kolei miał pełen plecak.
Akurat plecak napełnił się podczas zlecenia przez śmietki z misiowej jaskini, a rzadko kto kontroluje jego stan co chwila. Tej rudy w ogóle nie było, a powinna spaść z Dunitra. Edit. Skoro nie spadła, jednocześnie uniemożliwia to zakończenie zlecenia. Nie mam niestety ss. _________________ Bu. Serwer 2, Piękna i sławna Druidka 107 - (u)rośnie i będzie koksem. Serwer 2, Piękna, dzielna Rycerka 69- z pomocą Zwyrol team rośnie duża i jest koksem . Nie ogarniam -> Bum |
21 Cze 2013, o 19:42 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
ruda spada losowej osobie w PT, jeśli wylosuje akurat tą z pełnym plecakiem to klops i faktycznie zlecenie zakończy się niepowodzeniem - taki urok zlecenia - dokładnie tak samo jest na bossach - jak masz pełen plecak i wylosuje Ci rara to on do plecaka nie wpadnie...
|
22 Cze 2013, o 05:53 |
![]() |
![]() |
|
Czyli nic nie da się zrobić? w końcu to 1400 minut:)
_________________ Bu. Serwer 2, Piękna i sławna Druidka 107 - (u)rośnie i będzie koksem. Serwer 2, Piękna, dzielna Rycerka 69- z pomocą Zwyrol team rośnie duża i jest koksem . Nie ogarniam -> Bum |
22 Cze 2013, o 07:11 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 1 Maj 2013, o 13:10 Posty: 44 Miejscowość: Jasło Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: WitcherDr ![]() |
no to był twój i kolegi błąd więc raczej nic nie da się zrobić
_________________ Dr 93lvl (ciągle rośnie) |
22 Cze 2013, o 23:41 |
![]() |
![]() |
|
A powiedz mi, skąd mogliśmy wiedzieć, że plecak kolegi jest pełen? Toć nie kontrolujemy tego na bieżąco, a jak wspomniałam napełnił się on w trakcie zlecenia. Więc to nie jest ani mój błąd ani kolegi. Nazwałabym to po prostu pechem.
Zgłoszone, wyjaśnione więc ślicznie proszę o zamknięcie tematu. _________________ Bu. Serwer 2, Piękna i sławna Druidka 107 - (u)rośnie i będzie koksem. Serwer 2, Piękna, dzielna Rycerka 69- z pomocą Zwyrol team rośnie duża i jest koksem . Nie ogarniam -> Bum |
23 Cze 2013, o 18:21 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Mówisz i masz, a taka rada: robiąc zlecenie i idąc na bossa sprawdzaj przed walką czy masz miejsce na dropa
![]() ![]() _________________ ![]() ![]() |
23 Cze 2013, o 18:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |