![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Opis umiejętności druida
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Lut 2011, o 21:53 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
konkretnie korzeni;
jest napisane, że na 4 poziomie tej umiejętności czas trwania to 4 rundy w praktyce okazuje się, że nadal 2 proszę chociaż podać informacje, na jakim poziomie umiejętności dostanę dodatkową rundę. pozdr. ========================= jest to bardzo irytujące, bo spodziewałem się, że po awansie na ten poziom otrzymam wydłużenie czasu korzeni i cały rozwój podporządkowałem pod to... wiem, że trochę ze mnie gapa bo wcześniej zamiast opisywanych 3 miałem 2 przez cały czas, jednak spodziewałem się, że skoro w opisie długość się zwiększa to tak się stanie. |
10 Lut 2011, o 21:58 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Na 5 poziomie trwaja one 3 rundy.
_________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
11 Lut 2011, o 02:28 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 28 Cze 2010, o 16:03 Posty: 100 Miejscowość: wałbrzych Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Co prawda to jest błąd w opisie ale na pewno ten opis będzie zmieniony jak tylko będą mieli czas
|
11 Lut 2011, o 08:11 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
powinny zostac podane wzory obrażen bo tego tez brakuje u Druta
_________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
11 Lut 2011, o 08:15 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Lut 2011, o 21:53 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
hary123 napisał(a): Co prawda to jest błąd w opisie ale na pewno ten opis będzie zmieniony jak tylko będą mieli czas Zastanawiałeś się nad sensem swojego wpisu? RocKandRoll napisał(a): powinny zostac podane wzory obrażen bo tego tez brakuje u Druta Dokładnie. Podpisuję się pod tym. Uważam to za trochę niepoważne, bo stawia pod znakiem zapytania cały proces planowania rozwoju postaci. Skąd mam wiedzieć czy błędów w opisach nie ma więcej? |
11 Lut 2011, o 10:00 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 24 Sty 2011, o 08:08 Posty: 20 Miejscowość: Dolnyśląsk Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy ![]() |
Żeby nie zakładać nowego tematu to dopiszę się tutaj...
1)Ciekawi mnie czy skill "Uderzenie" ma celność liczoną od wiedzy czy też od zręczności skoro jest to atak wręcz? 2) Jaki jest wzór na celność poszczególnych buffów druida... Dla przykładu leczenie ( poz. 5 ) na 5PA ma 163% na szanse trafienia a wzmocnienie ( poz. 2 ) również na 5PA trafia na 131%... Ma to znaczenie w ilości wymaganych PA do pewnego trafienia ( nie licząc na szczęście, że trafie na 1PA ) _________________ MahonneLuk - s3 MahoneDruid - s3 MahonneVD - s3 |
11 Lut 2011, o 12:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |