![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd przewijania razpiski turnieju
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Błąd dało się zauważyć w weekend podczas turnieju 1v1, gdzie jest dużo uczestników. Mianowicie próba przewinięcia rozpiski do dołu powoduje jej nagły skok na sam dół. Bardzo znacząco utrudnia to zapoznanie się z drabinką.
Także przesunięcie okna rozpiski w lewo (przy najechaniu na prawą krawędź) powoduje bardzo powolny scroll. Ten błąd jest prosty do poprawienia ale dość upierdliwy, a emocje są tak duże, że zapomina się o nim po turnieju. _________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
9 Lut 2011, o 19:04 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Drygu to wszystko wie , wspominaliśmy to kiedyś ale nie wiem jak idą zmiany w tym kierunku
![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
9 Lut 2011, o 19:06 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Będzie naprawiony zaraz po otwarciu targowiska
![]() |
9 Lut 2011, o 19:11 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
W następnym roku?? ^^
Ale jak już zjedziesz na dól, to do góry leci ładnie. :] _________________ ![]() |
9 Lut 2011, o 19:13 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
dodam że jak mamy suwak z osobami (które oglądają/są obecne na turnieju) i ktos odejdzie to przesuwa się poniżej swych możliwości. Znaczy się wychodzi z siebie i jest niżej
![]() Gdy kilka osób wyjdzie z turnieju to tak na dół spada że czasami znika ... ![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
9 Lut 2011, o 23:01 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Jesli chodzi o rozpiske to ja bym proponowala to jakos innaczej zorganizowac bo ta obecna jest malo czytelna i nieciekawa. Moze ma ktos jakies ciekawe pomysly jak to "przemeblowac"?
|
10 Lut 2011, o 02:46 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Moim zdaniem kalendarz powinien być dostępny w grze, tam gdzie czat i nowo-przybyłe rankingi.
Po prostu klik i pojawia się coś takiego - ale w grze byłyby wypisane jedynie turnieje dotyczące danego serwa. Nawet nie jako kalendarz, a po prostu lista chronologiczna. Można też ew. tak na forum - przyklejony temat dla każdego serwa i tylko odpowiadające mu turnieje w danym temacie wypisane. Wg mnie to by wystarczyło ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
10 Lut 2011, o 03:10 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Myst chodzi Ci o rozpiskę turniejów miesięcznych ?
czy rozpiskę podczas samego turnieju ? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
10 Lut 2011, o 09:47 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Rozpieske podczas turnieju, rozpiski miesieczne mi sie bardzo podobaja
![]() |
11 Lut 2011, o 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
No to fakt, że tu popieram Ciebie, że rozpiska jest mało czytelna.
Ja bym proponował to zrobić tak (chociaż może być problem przy dużej liczbie osób). Załącznik: turneij.jpg co o tym myślicie ? Ewentualnie jeżeli się nie zmieści Załącznik: turneij2.jpg Które lepsze Waszym zdaniem ? Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
11 Lut 2011, o 15:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |