![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platynki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Lut 2011, o 02:59 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
2 dni temu w Środę lub Czwartek zamówiłem przelewem 200 Platynek w Banku Spółdzielczym, jak do tond nie otrzymałem owych platynek, nie chcę czekać na moje patynki do Wtorku czy Bóg wie kiedy, mam dowód wpłaty i czy można przyspieszyć ten proces na dziś lub czy można się w ogóle przyjrzeć temu?
_________________ 37 i Druid 39 MO |
12 Lut 2011, o 15:04 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
*dotąd
Od czwartku wiele czasu nie minęło, być może niewystarczająco, aby przelew się zaksięgował. Pośrednikiem jest dotpay i tam powinieneś zgłosić reklamację wg a): Cytuj: Platyna - płatności 1. Reklamacje a) Błędy związane z przelewami należy zgłaszać na [email protected]. Wymaga potwierdzenia płatności (np. skan czy zrzut ekranu). b) Do błędów SMS jest specjalny formularz. 2. Przekaz pocztowy Wydłuża proces otrzymania Platyny zwykle od jednego do trzech dni. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
12 Lut 2011, o 15:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |