![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dwie postaci z jednego konta w tej samej walce
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 30 Maj 2011, o 02:57 Posty: 109 Miejscowość: Edinburgh Podziękowano: 59 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy Nick w grze: Bella ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Bella Czas: 5pm uk Opis: Witam, nie wiem, czy bylo o tym wczesniej, problem dotyczy dokladniej serwera EU, z tym, ze malo kto tam na forum juz zaglada. Posiadam na jednym koncie kilka postaci, w tym momencie gram glownie druidem (Voltaire) i rycerzem (Bella). Dzis miala miejsce nastepujaca sytuacja. Wraz z gildia bilismy champa. Do walki dolaczylam rycerzem. Kiedy padla jedna z osob wylogowalam rycerza i zalogowalam na druida - jak wspomnialam obie postaci posiadam na jednym koncie. Walka toczyla sie na zimowej mapie, tam tez w okolicy byl moj druid. Kiedy dolaczylam do walki widoczny byl tez moj rycerz - zarowno ja i moj team widzielismy go w walce jak i gracze, ktorzy stali w okolicy. W walce na koniec tej samej rundy rycerz uciekl. Od czasu jak wylogowalam z rycerza do klikniecia "join" druidem minelo moze z 10 sekund. Ponizej screen z widoku ekipy (zrobiony przez gracza, ktory nie bral udzialu w walce - jak wspomniane Bella i Voltaire to moje postaci): http://screenshooter.net/8526807/11_06_2013__17_34_38 _________________ Bella knight 95 - ON druid 90 - OFF server EU - The Black Pearl - |
11 Cze 2013, o 18:38 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Belcia ty hakierze
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
8 Sie 2013, o 20:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |