![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
błąd przy kupnie inhibitora
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 00:09 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
serwer 3
postać Toku 22 luty 00.25 Problem polega na tym, że chcę mając wszystkie składniki (2xpłetwa 40xszczypce 5xtopaz i 30k złota) dostać inhibitor turkusowy w wiosce druidów. Niestety nie chce mi go spruchniałe drzewo dać ![]() ![]() Czekając na odpowiedź.... Toku Edit chodzi o inhibitor topazowy rzecz jasna ![]() Edit. Znowu mam tak samo, a przynajmniej miałem. Po tym jak mimo tego, że miałem opcję zakupu podśietloną a mi nie sprzedał łajza, to pomyślałem sobie, że może to , że jestem full stanowi jakiś problem. Sprzedałem kilka śmieci jakichś idalej było to samo. Zrobiłem reloga i co... nie mam 2 płetw z ichiego... Jakby ktoś w miarę szybko ogarnął coś z tym byłbym wdziękczny. Ostatnio edytowany przez nazzar, 10 Mar 2011, o 13:09, edytowano w sumie 1 raz |
22 Lut 2011, o 01:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Spróchniałe drzewo.
![]() Wszystko jest w porządku na s3: Straciłeś: Płetwa Grzbietowa (2) Straciłeś: Szczypce krabostwora (40) Straciłeś: Topaz (5) Straciłeś: 30000 złota Otrzymałeś: Inhibitor topazowy (1) _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
22 Lut 2011, o 02:27 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 00:09 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Udało się... ale nie było w porządku... nie piszę postów bez powodu
![]() Drugie primo... Czasami nie mogę pisać na trade ani na spamie... pojawia się komunikat "proszę nie spamować " Trochę to dokuczliwe, bo bym coś sprzedał albo pogadał na ogólnym. Dodam, że to na pewno nie knebel:D |
22 Lut 2011, o 04:17 |
![]() |
![]() |
|
Dzieje się tak, gdy szybko piszesz. Faktycznie bywa uciążliwe, ale nie da rady tego ominąć.
Trzeba wysyłać wiadomości z większym odstępem czasowym. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
22 Lut 2011, o 04:23 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 15 Gru 2010, o 15:21 Posty: 135 Miejscowość: Tartar Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Za dużo razy wciskasz ,,Enter" i i wychodzi komunikat^^
_________________ ing: Rusu(VD)/PROrusu(MO)/ |
22 Lut 2011, o 04:25 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
UP
|
10 Mar 2011, o 13:15 |
![]() |
![]() |
|
Cytuj: Sprzedałem kilka śmieci jakichś idalej było to samo. Zrobiłem reloga i co... nie mam 2 płetw z ichiego... Na pewno jest jakiś bug. Zgłoszeń widziałem ok 7. Ma związek np. z tworzeniem ihibitorów. Może jest to błąd wyświetlania (jego odświeżania), czyli widzimy przykładowe płetwy, ale ich nie mamy. Nie możemy więc wykonać inhibitora, a przecież widzimy, że składniki posiadamy. Na taką sytuację bym stawiał. Czy ktoś umie powtórzyć błąd lub potrafi przybliżyć więcej szczegółów? _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
10 Mar 2011, o 18:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |