![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
SS & Adobe Flash
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Witam Jakiś tydzień temu przestał mi i moim znajomym działać SS Pokazuje się panel logowania po czym jak się loguje pokazuję mi że wystąpił błąd połączenia ... Straciłem całe archiwum ... Ktoś wie jak to naprawić ? Jakoś tydzień temu pobrałem najnowszego Adobe Flasha a dziś mi pokazuje abym go ponownie pobrał ponieważ Taern mi nie działa ... Myślę : No dobra ... Po czym mi pokazuje że nie mogę go pobrać ... i tak kilka razy ... Jak by ktoś z ekipy i graczy był łaskaw pomóc otrzyma podziękowanie pisemne i kufla ![]() Pozdrawiam _________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
|
12 Gru 2013, o 09:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 6 Cze 2011, o 17:11 Posty: 153 Podziękowano: 323 razy Otrzymanych podziękowań: 108 razy Nick w grze: Maerle ![]() |
Cześć,
Miałem dokładnie to samo, po wpisaniu loginu i hasła czasami logowałem się bite 10 minut. Tragedia. U mnie pomógł reinstall samego screenshu, po uprzednim zamknięciu go z traya. Pomijam fakt, że od pewnego czasu - zwłaszcza wieczorami - program działa fatalnie. Serwer mają obciążony na maxa (wątpie, żeby mieli "serwery" przy tak nędznej jakości usługi), przez co wyświetlenie jakiegokolwiek obrazka skutkuje "Bad gateway", albo 404. Alternatywą jest Makeshot, którego używam czasami jak zdechnie screenSHU. Pady programu są o tyle irytujące, że uprzednio kupiłem premium, licząc na to, że userzy "płatni" siedzą sobie na mniej obciążonych maszynach. Nic bardziej mylnego. Poza tym lubię doceniać kilkoma złociszami coś co mi się podoba. Albo raczej podobało, bo jakość działania programu pozostawia ostatnio wiele do życzenia. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
12 Gru 2013, o 09:47 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 27 Cze 2011, o 14:55 Posty: 45 Miejscowość: Wioska Romana Podziękowano: 38 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Ze Screenshu od zawsze były co jakiś czas problemy, ostatnio spotkała mnie również w/w sytuacja, to było gwoździem do trumny tego programu/serwisu. Przesiadłem się na Screenshootera (co ciekawe - jest to polska produkcja) - żre mi mniej zasobów, a w taerna gram na starym lapku i różnicę widać
![]() Jedyna wada to to, że traci się galerię ze screenSHU, ale jak komuś bardzo zależy to zawsze można wyeksportować ineresujące obrazki z shu do jakiegoś folderu a potem je zaimportowwać do shootera ![]() |
|
12 Gru 2013, o 12:02 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
To jak odinstaluje i zainstaluje na nowo SS to odzyskam moje archiwum po zalogowaniu ?
A jakieś pomysły z tym adobe ? _________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
|
12 Gru 2013, o 21:21 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga
![]() |
Możesz mieć wyłączoną wtyczkę (shockwave flash) lub blokować ją przy pomocy np. noscripta.
|
|
12 Gru 2013, o 22:22 |
![]() |
|
![]() |
||
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
legos95 napisał(a): To jak odinstaluje i zainstaluje na nowo SS to odzyskam moje archiwum po zalogowaniu ? SS są przypisane do konta, więc je odzyskasz. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
14 Gru 2013, o 11:17 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
yhymn dziękuję za pomoc
to jeszcze pytanie za 100 punktów nie mogę pobrać nowego Adobe z powodu błędu CHDSK błąd nr 128 próbowałem już go uruchamiać i pokazuję mi że naprawia ten błąd i nic ... dalej nei mogę zainstalować Adobe 11 :/ _________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
|
14 Gru 2013, o 12:33 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga
![]() |
Wpisz w google "CHDSK błąd nr 128" i postępuj wg. instrukcji.
Cytuj: uruchom wiersz poleceń i wpisz: chkdsk D: /x |
|
14 Gru 2013, o 15:30 |
![]() |
|
![]() |
||
Robiłem tak właśnie i nic
_________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
|
14 Gru 2013, o 19:35 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Lip 2012, o 09:14 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Pobrałem i zainstalowałem nowe Adobe i nadal wyskakuje mi sie po zalogowaniu, przed wyborem postaci że "Alternative content" i niżej znaczek Adobe i klikam i do strony pobierania wyrzuca. Sprawdziłem i jest włączone adobe.
Proszę o szybką pomoc. |
|
15 Gru 2013, o 20:50 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |