![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Konował - leczenie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Szpitalnik Czas: Grudzień 2013 Opis: Pomimo braku jakiegokolwiek debuffa (rownież debuffa od leczenia) konował, bez względu na swój poziom, leczy w różnych wartościach - wydaje mi się że są to 354 i 395. Nie jestem przekonany, czy wartość leczenia powinna być niestała. _________________
Spoiler:
|
23 Gru 2013, o 06:44 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Może pamiętasz: czy miał w tej sytuacji nałożone buffy/debuffy? Od czasu upka rozkaz, zatrucie itp zmieniają wartość leczenia.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
1 Sty 2014, o 11:46 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Jestem przekonany, że nie było żadnych buffów/debuffów - powtarza się to ok raz na 10 razy - najlepszym dowodem na to jest fakt, że ja, jako vd, napotkałem ten problem farmiąc geo - tam konował nie łapie żadnych debuffów (taran nie gra roli) a ja moją profką buffa mu nie dam.
1 Sty 2014, o 12:16 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Konował korzysta z różnych poziomów leczenia.
|
1 Sty 2014, o 12:43 |
![]() |
![]() |
|
Ok, teraz już rozumiem
![]() _________________
Spoiler:
|
1 Sty 2014, o 13:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |