![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Morph - błędy przy wyświetlaniu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Sabelie Czas: 31.01.2014 20:50 Opis: Jak prawidłowo powinno przebiegać morphowanie : http://scr.hu/207/mhi8v (screen z wiki ) Jak jest widoczne u mnie : http://scr.hu/207/6ab31 Przez ten błąd straciłem diabolo a w zasadzie skin diabolo zamieszczony na opoce ktory mial byc włożony w zbroje od kowala ... Skomplikowane ![]() Otóż sprawa wygląda tak . Jeśli nic się nie majstruje przy morphowaniu wszystko jest ok , ale gdy z jakichś powodów zdejmie się zbroje z okienka po lewo , i potem znowu ją się tam umieści -okno podglądu wariuje i pokazuje nieprawdziwe informacje , przez co bardzo prosto się pomylić i nałożyć odwrotnie wygląd itemu ![]() Ps. Rozmawiałem z gm z s3 bo na s5 nie da się nikogo złapać . Podobno skoro pomyłka nie jest spowodowana moją głupotą , tylko błędem w grze , mam szanse odzyskać utracony item . Duża jest ta szansa ?:D |
31 Sty 2014, o 22:19 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 8 Lip 2012, o 21:19 Posty: 17 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Patron ![]() |
99 %, ale wiesz jak w tej grze są procent
![]() |
31 Sty 2014, o 22:28 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
Zapomnialem dodac ze to s5 , bo nie dalo sie zaznaczyć ;p
|
31 Sty 2014, o 22:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |