![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Rechot rozpaczy - utracona insta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: GreatJanus Czas: 29-01-2014, godzina ok 22-23 Opis: Podczas wykonywania Q "Rechot żaby", na etapie: "Złap młodego rybostwora" zdobyłem na statku sieć. Z siecią wybrałem się do jaskini, żeby takowego złapać. Naciągnąłem sieć (linki), młody rybostwór się złowił. Niestety - nie mogłem go zabrać. Po wyjściu z jaskini - zniknął złowiony rybostwór. Kolejnego nie mogę złowić, bo nie mam sieci. Ale też nie mogę zdobyć sieci, bo nie pojawia się insta na statku. Edit: Może to ważne - w jaskini byłem z inną postacią, która naciągnęła jedną linkę pozdrawiam, Janus |
30 Sty 2014, o 20:58 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Spróbuj pogadać z Landauem a jak nie pomoże to wykombinujemy coś innego.
_________________ ![]() ![]() |
30 Sty 2014, o 23:43 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 12 Sty 2014, o 22:55 Posty: 88 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 240 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy Nick w grze: DuchKacperr ![]() |
A w której to jaskini?
_________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
31 Sty 2014, o 21:45 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
No cóż - wstyd przyznać... ale zadziałało - dziękuję.
Ale - może warto by było gdzieś w dialogu umieścić info, żeby po prostu - szukać dalej. Idąc tropem dostępnych dialogów - nie miałem pojęcia, żeby gdzieś szukać i ... zgłosiłem błąd pozdrawiawiam |
31 Sty 2014, o 22:18 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Jak zadziałało to zamykam, co do wskazówki to pogadam z Beronem może da się do tego przekonać, chociaż bardzo wierzy(ja również) w inteligencje graczy i w to że taka wskazówka jest zbędna.
_________________ ![]() ![]() |
1 Lut 2014, o 00:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |