![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Baza "cenzury"
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: DoodGraver Czas: 21:25 07.03.14 Opis: Podczas żartobliwego "nabijania" się z prowokującej osoby napisałem w odpowiedzi graczowi TwójSutner (szczegóły w linku ) http://scr.hu/6z5/3rste ... " Nie idiotka ...dziewica ..." żelazna dziewica" ![]() ![]() ![]() Kolejny błąd : ![]() Pozdrawiam |
8 Mar 2014, o 17:39 |
|
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Jak będą gwiazdki zamiast wulgów, to będą kary.. teraz nie widać i jest git, czego oczy nie widzą to sercu nie żal.
A że wymaga to dopracowania to mogę się zgodzić. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
8 Mar 2014, o 19:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
rzuff napisał(a): Jak będą gwiazdki zamiast wulgów, to będą kary.. Nie do końca ![]() " Nie k...dziewica ..." żelazna dziewica" "Wersja pierwsza " Nie *****k* ...dziewica ..." żelazna dziewica" wersja proponowana. Widać wyraźnie .W pierwszej wersji można, a nawet trzeba z przekonaniem napisać, że autor chciał zwulgaryzować wypowiedź. Natomiast w drugiej wersji przydałaby się duża wyobraźnia, aby kogoś posądzić o totalny brak kultury ^^.Zresztą gwiazdki można zastąpić innymi znakami. rzuff napisał(a): ... teraz nie widać i jest git, czego oczy nie widzą to sercu nie żal. Hmm tu tak trochę sobie pożartuję ![]() Właśnie u mnie nie było widać i nie jest git. ![]() Zresztą i tak to omijają z dużym powodzeniem nawet 10- latki Ostatnio edytowany przez zVirusowany, 9 Mar 2014, o 19:01, edytowano w sumie 1 raz |
8 Mar 2014, o 22:34 |
|
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
zVirusowany napisał(a): Zresztą i tak to omijają z dużym powodzeniem nawet 10- latkowie Ale filtr niema być odpowiedzią na takie zachowania. On ma podmieniać słowa, które czasami, niektórzy gracze piszą z gorącą głową. Po chwili się opamiętują i jest spokój. Jednak jak ktoś kombinuje, żeby ominąć, to nie ma potem tłumaczenia, że to było z rozpędu, bo gołym okiem widać, że z premedytacją i celowo pominięto filtr. |
8 Mar 2014, o 22:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Heavenmaker napisał(a): ... nie ma potem tłumaczenia, że to było z rozpędu... ![]() To tyle w temacie .Chciałem zasygnalizować tylko "problem" Wiem, ze takie sytuacje jak przedstawiona są marginalne i trzeba mieć pecha,żeby akurat tak się "wbić w filtr", żeby wyszły takie rzeczy. A może ten Wasz "filter" się zdeprawował i sam zaczął z premedytacją wulgaryzować i przeinaczać ![]() ![]() |
8 Mar 2014, o 23:15 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |