![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie moge zalogowac sie do Gry
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Serwer: S4
Nazwa postaci: ---- Czas: 08:44 Opis: Witam nie mogę się zalogować na żadna postać pisze mi ze coś blokuje połączenie mam tak już od 24h pomoże ktoś wie co zrobić? |
8 Mar 2014, o 09:45 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Witaj,
Przyczyn może być wiele, począwszy od problemu z firewallemi, a skończywszy na problemach z infrastrukturą u Twojego ISP. Standardowo: wyczyść cache i ciasteczka, zrestartuj modem, bo komputer pewnie restartowałeś, wyłącz wszystko co pobierasz i ewentualnie zmień przeglądarkę. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
8 Mar 2014, o 11:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Przegladarke zmienialem ten sam problem a i moze to cos pomoze ze gg Skype LOL steam tez mi nie dzialaja. resetowalem kompa i modem tez.
|
8 Mar 2014, o 14:28 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Skoro to nie tylko Taern, to problem z dostępem do netu, dzwoń do dostawcy.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
8 Mar 2014, o 16:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
A inaczej sie nie da tego zrobic?
|
9 Mar 2014, o 08:50 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Sty 2014, o 21:24 Posty: 95 Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 243 razy Nick w grze: Vanessa Serwer: Tolnor ![]() |
Możliwe też, że jakiś wirus/robak zablokował Ci dostęp do tych połączeń. Proponuje przeskanować komputer... w ostateczności format?
Kiedyś coś zagnieździło mi się w komputerze i zupełnie odcięło dostęp do internetu. Inni go mieli, ja nie. Po kilku dniach od tego dziwnego wydarzenia - internetu nadal nie było. Pomógł właśnie format dysku. Nie wiem co się stało. _________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
15 Mar 2014, o 02:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |