![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platyna ... a raczej jej brak
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Wczoraj miedzy 15.20 a 16.00 zakupiłem platynę za pomocą konta. Wszystko zrobiłem jak trzeba ,ale platyny nie ma. Sprawdzałem na koncie i widnieje kwitek ze zapłaciłem. Proszę o pomoc.
_________________ ~~Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
5 Mar 2011, o 12:58 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
viewtopic.php?f=76&t=1223
Nick i Serwer oraz po ogloszeniu widze to powinien byc dzial bledy, a nie pomoc. _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
5 Mar 2011, o 13:17 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
S2
Zumix 4 marzec 2011r. 15.00 - 16.00 Nie mam pewnosci czy to jest bład _________________ ~~Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
5 Mar 2011, o 13:39 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Jak wół widnieje temat TYPOWE BŁĘDY. Nie zaszkodzi sprawdzić, czy nasz błąd jest typowy.
![]() No, ale co będę truł. Jest kilka rozwiązań na Twój problem, proponuję jednak od razu zastosować się do yctatu: Cytuj: 1. Reklamacje a) Błędy związane z przelewami należy zgłaszać na [email protected]. Wymaga potwierdzenia płatności (np. skan czy zrzut ekranu). PS: Czekamy na raport w trzech przypadkach: gdy przyjdzie platyna, rozpatrzą zgłoszenie lub odmówią. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Mar 2011, o 21:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |