![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kupywanie eliksirów podczas walki - błąd.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 6 Lut 2011, o 18:45 Posty: 101 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: 3
Postać: KacMorderca Data: 6.03 Godzina: 19:30~~ Kupiłem sobie 2x eliksir zdrowia podczas walki, z której uciekłem i nie dostałem tych 18 eliksirów, zaliczyło w historii, że kupiłem i zabrało 2 platyny. /edit sory, pisane w nerwach, chodzi w końcu o 2 platyny.... Ostatnio edytowany przez Nunczako, 6 Mar 2011, o 20:43, edytowano w sumie 1 raz |
6 Mar 2011, o 20:32 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Dostales Testera, a nie potrafisz skorzystac z forumowego ogloszenia jak zglosic blad...
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
6 Mar 2011, o 20:39 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Wchodzę do walki.
Ustawiam obrony. Kupuję 2 eliksiry życia. Uciekam z walki. Przykro mi to stwierdzić, ale problem nie wystąpił. Cytuj: Straciłeś: 1 platyny Otrzymałeś: Eliksir zdrowia (9) Straciłeś: 1 platyny Otrzymałeś: Eliksir zdrowia (9) _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
7 Mar 2011, o 00:00 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Potwierdzam.
Spróbowałem przed kliknięciem zegara jak i po kliknięciu, wszystko wydaje się być okej. _________________ ![]() |
7 Mar 2011, o 00:08 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 6 Lut 2011, o 18:45 Posty: 101 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Może u was nic się nie stało, ja jestem pewny, że straciłem te 2 platyny. Szedłem sobie spokojnie na smocze sługi przypadkowo wpadając na trójkę jaszczurów, ustawiłem 4/3/0 i 5 ucieczki, kliknąłem zegar i raz dwa do ustawień po eliksiry. Miałem 26 przed walką, przypadkiem sprawdziłem, po walce liczba się nie zmieniła, a tylko straciłem 4 eliksiry, bo zostałem z 80~hp. Nie chodzi mi o te marne 2 platyny, ale o fakt, że coś może być nie tak. :/
|
7 Mar 2011, o 01:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |