![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szukam pomocy. Moja postac nie moze wyjsć z dziury(13,17)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Lip 2014, o 00:35 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DruidRamzi ![]() |
Pomagałem innemu graczowi w zadaniu i trafiliśmy do dzirury /wiezienie /,on wyszedł ,a ja tu siedzę postać normalnie reaguje ale nie mogę wyjść,napisałem do suportu to otrzymałem taką wiadomosc
![]() Przedstawiciel Ekipy Supportu Taernu odpowiedział na Twoje zgłoszenie #258630 o następującej treści: Witam, proszę zgłosić się do GM/Smod online. Pozdrawiam, ivonic ale gdzie ja mam znalezc ta osobe ,chyba suport jest od tego aby pomagac nam w kłopotach w grze ,a nie odsyłac dalej,czekam na jakąś pomoc i wskazówki jak sie skontaktowac z GM/Smod online. |
13 Lip 2014, o 02:35 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Prawidłowo Ci odpowiedział - widać nie mógł załatwić sprawy od razu, więc zostałeś odesłany do osób, które mają taką możliwość. Pisz on ViconiaDev, Brzydal, Gjenek, Armer, Ivonic - każdy z nich będąc w grze może Cię wyciągnąć.
13 Lip 2014, o 05:34 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Po pierwsze i najważniejsze: Ty musisz być online, więc Support nie mógł sprawy "załatwić", większość problemów wymaga obecności, ba czasem współpracy, gracza.
Smoda znajdziesz prosząc o takowego na czacie, ew. skorzystaj z nicków podanych powyżej. GMa znajdziesz pod /ekipa. PS Temat przeniosłem do odpowiedniego działu. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
13 Lip 2014, o 10:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |