![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
problem z wczytywaniem
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy Nick w grze: ArGes ![]() |
Witam.
Mam problem z grą. Otóż w momencie wczytywania do walk zatrzymuje mnie zawsze w takich sytuacjach (przykładowy ss) http://screenshooter.net/100010485/oovowek. Moge tak stać tak długo ile chce, moge sobie nawet pójść spać bo itak mnie nie wczyta. Dopiero po relogu wracam normalnie do walki. Problem jednak powraca i raz na conajmniej 5 walk mam taką sytuację. Bez relogów nie pogram. To samo tyczy się z przechodzeniem przez mapki. Mogę chodzić gdzie chce do momentu aż wczytywanie przy przejściu się zawiesi na 0%. Taka sama sytuacja, również musze relogać bo wskaźnik itak nie ruszy. Internet działa jak należy , wsio wyczyszczone a problem jak jest tak jest. Zaczęło się to jakieś 3 dni temu i trwa do tej pory. Jest w stanie ktoś coś doradzić w tym temacie? Przeniosłem - Nicolay _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
24 Wrz 2014, o 17:58 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() ![]() |
jakie masz parametry kompa ?
CPU, RAM ? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
24 Wrz 2014, o 21:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
No jesio miałem ten sam problem to złożyłem nowego kompa i dalej mam ten problem bo przyczyną jest słaba jakość łącza.
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
24 Wrz 2014, o 22:23 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy Nick w grze: ArGes ![]() |
nie sądze aby ram, sram i inne tego typu wartossci mialy tu cos do rzeczy.
Przez ponad 2 lata grania nic sie takiego nie działo, wszystko zaczelo się tak jak napisałem 3 dni temu. Dodam ze gra mi smiga pieknie, nic nie tnie ani inne takie , tylko to wczytywanie do walk mnie irytuje, bo czesto musze relogać. @ ram- 448 mb 1,61Ghz Nie znam sie na komputerach ,a mój nalezy do tych starszych. Dopóki smiga jest dobrze i nic mnie nie obchodzi:p _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
24 Wrz 2014, o 22:50 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Witaj,
Wykonaj proszę tracert i ping dla dwóch poniższych adresów IP i powiedz jakie były wyniki: 146.185.30.155 185.36.169.222 _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
24 Wrz 2014, o 23:30 |
![]() |
|
![]() |
||
rzuff napisał(a): Witaj, Wykonaj proszę tracert i ping dla dwóch poniższych adresów IP i powiedz jakie były wyniki: 146.185.30.155 185.36.169.222 Napisałem,że nie znam sie na komputerach a ty mi tu takim zestawieniem po oczach dajesz? _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
24 Wrz 2014, o 23:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
start-- uruchom--cmd--tracert adres--enter
(jak wyżej) ping adres--enter i ss zrób ![]() _________________ ![]() ![]() |
|
24 Wrz 2014, o 23:39 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Jaki system?
Jak XP to: klikasz Start-> Uruchom -> wpisujesz cmd i enter (lub klik uruchom). Jak masz wiersz poleceń to wpisujesz ping [numer] i enter, robisz screen. Potem zamieniasz ping na tracert i wpisujesz tracert [numer] i enter. Czynnośc powtarzasz dla dwóch cyferek. Dla włąsnego bezpieczeństwa, możesz zamazać cyferki, które będą takie same jak ta podana na tej stronie: http://www.whatismyip.com _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
24 Wrz 2014, o 23:41 |
![]() |
|
![]() |
||
Masz na priv.
Następnym razem poprosze o trudniejsze zadanie ![]() (ironia) ![]() _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
24 Wrz 2014, o 23:55 |
![]() |
|
![]() |
||
@up
Problem cały czas się powtarza. Robiłem reinstalki flasha wielokrotnie , ustawienia flasha również obadane za pomocą phate , ping i tracet był okey także nie mam zielonego pojęcia w czym leży problem. Przykładowa jaska : http://screenshooter.net/100010485/yvfaolu _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
26 Wrz 2014, o 14:26 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |