![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug związany z karmieniem petów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Maldito Czas: Opis: Witam, zgłaszam bug poprzez który pety w gildii nie muszą nic jeść, ewentualnie są na diecie lecz nic mi o tym nie wiadomo. Tak to wygląda, od dłuższego czasu w zasobach gildii jest tylko 1 sztuka jedzenia i nie znika, mojego peta mogę zabierać na wyprawy i nie pada, na moje oko jest trochę wychudzony, sama skóra i kości.
Spoiler:
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
5 Paź 2014, o 12:57 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Nie możesz zabierać peta na wyprawy, bo się leczy. Jak go zabierzesz to padnie.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
5 Paź 2014, o 13:53 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Mogę zabierać peta, nic się z nim nie dzieje ani nie pada.
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
5 Paź 2014, o 14:37 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Maj 2011, o 03:07 Posty: 1229 Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 463 razy Nick w grze: Gildartz ![]() |
Pada, tyle, że nie od razu, a dopiero wtedy, kiedy jest pora karmienia. Jeśli się wyleczy i weźmiesz go, to możesz iść z nim na wyprawę itp., padnie dopiero wtedy, kiedy będzie pora karmienia. Da się to chyba ominąć, jeśli się go odeśle, ale nie mam pewności.
_________________ ![]() ![]() ![]() |
5 Paź 2014, o 14:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |