![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ucieczka z walki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 14 Paź 2014, o 10:25 Posty: 59 Miejscowość: Włodawa Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 33 razy ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: - Czas: - Opis: Hej. Nie wiem czy jest to błąd, czy celowe działanie. I nie wiem gdzie to zgłosić więc zgłaszam tutaj. Otóż gdy chcemy uciec z walki, podczas tury nie możemy absolutnie nic napisać na czacie w którym toczą się walki. _________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru ![]() UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
|
25 Lis 2014, o 20:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Napisać można , jedynie to gracz uciekający/umierający w danej rundzie nie widzi co napisał on oraz inni uczestnicy walki. Lecz każdy inny gracz kontynuujący walkę widzi wszystkie napisane wiadomości na ogólnym czacie w walce.
|
|
25 Lis 2014, o 23:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 5 Gru 2011, o 17:42 Posty: 112 Miejscowość: Mokradła Podziękowano: 57 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Spectrum ![]() |
Waski napisał(a): Napisać można , jedynie to gracz uciekający/umierający w danej rundzie nie widzi co napisał on oraz inni uczestnicy walki. Lecz każdy inny gracz kontynuujący walkę widzi wszystkie napisane wiadomości na ogólnym czacie w walce. Zgadza się, jednak pod komendą "/t", gracz uciekający lub umierający w walce oraz inni uczestnicy widzą, co zostało napisane. |
|
25 Lis 2014, o 23:47 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 14 Paź 2014, o 10:25 Posty: 59 Miejscowość: Włodawa Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 33 razy ![]() |
A dzięki
![]() _________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru ![]() UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
|
26 Lis 2014, o 10:28 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |