![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przypisanie przedmiotu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Gru 2014, o 23:04 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Viruss ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: VdVolvero Czas: Opis: Kupiłem na vd anabolik za 500k dla brb (na brn miałem knebel dlatego nie kupowałem z niego) nie wiedziałem że po naprawie przedmiot zostaje przypisany do postaci i mam anabolik przypisany do vd. Czy administracja mogłaby "odpisać" mi ten anabolik zebym mógł go założyć na brb?(chodzi o s5 ale nie ma tego w polu wyżej |
20 Gru 2014, o 23:13 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 30 Lis 2014, o 18:03 Posty: 85 Podziękowano: 224 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy Nick w grze: ElMorte ![]() |
Chcesz powiedzieć, że do tej pory nie naprawiałeś ani jednego przedmiotu?
Ten anabolik był pierwszym, jaki naprawiłeś odkąd zacząłeś grac w PoT? Każdy wtedy widzi, że przedmiot jest przypisywany temu kto naprawia ![]() |
20 Gru 2014, o 23:27 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Naprawiłeś za golda czy platę?
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
21 Gru 2014, o 00:01 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Gru 2014, o 23:04 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Viruss ![]() |
Naprawiałem wcześniej tylko tasak, ale tasak naprawiałem na brb i odrazu potem go założyłem więc nie zauważyłem tego kiedy tasak się przypisał, a naprawiałem za golda
|
21 Gru 2014, o 11:41 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
W sumie to nie ma znaczenia, czy gold czy plata, wczoraj myślałem, że ma, ale jak było na jednym koncie to nie ma.
Ja bym nie zadziałał i szanse są nikłe, jednak nie odpowiadam za s5, więc możesz spokojnie napisać na Support (support.taern.pl), tam się takie sprawy załatwia. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
21 Gru 2014, o 12:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |