![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
pytanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Moi drodzy administratorzy!
Mam dla was pytanie. Czy będzie aktualizowana wikipedia Taernu? |
15 Mar 2015, o 14:10 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Aktualni administratorzy: Haevenmaker, Buszcik, Piperitae, Gildartz.
To pytanie mogłeś zadać któremuś z nich na priv. Tak swoją drogą, o ile wiem to Wiki jest aktualizowana, czego brakuje? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
15 Mar 2015, o 14:24 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 17 Sie 2013, o 20:12 Posty: 66 Podziękowano: 86 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: Rabu Serwer: HardCore ![]() |
rzuff napisał(a): Tak swoją drogą, o ile wiem to Wiki jest aktualizowana, czego brakuje? Jednogo czego jestem pewien, że brakuje to DQ dodanych w najnowszych aktualizacjach. To znaczy DQ od Gartsuma ( ten na podzamczu) i DQ z Wyspy Tryfkina. _________________ Rabu - Łucznik - Duneb - 98 lvl + ogar czarny 82 lvl i aquaera 82 lvl Nie kłoć się z głupcem, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. |
15 Mar 2015, o 14:40 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 30 Lis 2014, o 15:51 Posty: 51 Podziękowano: 200 razy Otrzymanych podziękowań: 26 razy Nick w grze: Ahamenum Serwer: Tolnor ![]() |
rzuff napisał(a): Tak swoją drogą, o ile wiem to Wiki jest aktualizowana, czego brakuje? Hmm... Wejdz na wiki, włącz pierwszy lepszy artykuł, jeśli trafisz na całkowicie aktualny, to jesteś wielkim szczęściarzem. _________________ Łuk 124, Dr 90, Sh 88, Vd 76 ~Tolnor |
15 Mar 2015, o 14:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |