![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ban
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Lip 2015, o 20:19 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Antifascist ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Próbując dzisiaj zalogować się na serwer wyskoczył mi komunikat "IP BANNED". Nie zostałam o tym poinformowana ani drogą mailową, ani w żaden inny sposób. Trochę to dziwne, bo na prawdę nie widzę żadnych powodów do banowania mnie. Myślę, że wypadałoby chociaż poinformować o co chodzi. Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc, choćby informację o tym, do kogo mam się z tym problemem zgłosić. |
|
22 Lip 2015, o 20:28 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
Jeśli masz zmienne IP, mogłaś po prostu trafić na wcześniej zbanowany zakres. W takim przypadku wystarczy resetować router.
O szczegóły bana możesz zapytać na supporcie, http://support.taern.pl/ Na forum takie informacje nie są ujawniane. |
|
22 Lip 2015, o 20:31 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Lip 2015, o 20:19 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Antifascist ![]() |
Dziękować.
|
|
22 Lip 2015, o 20:32 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 5 Lis 2010, o 01:50 Posty: 1466 Miejscowość: Płock Podziękowano: 201 razy Otrzymanych podziękowań: 140 razy Nick w grze: Darkhen Serwer: Tolnor ![]() |
Witam
Z jakiego internetu korzystasz? Jeżeli jest to internet ze zmiennym IP, bardzo prawdopodobne, że trafiłaś na zbanowane IP. W takim przypadku rozłączenie i ponowne połączenie internetu powinno załatwić sprawę. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Edit. Widzę że się spóźniłem ![]() _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
22 Lip 2015, o 20:34 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |