![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Opisy umiejętności
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 20:27 Posty: 196 Miejscowość: Nowy Sącz Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Jest nadal błąd w opisie umiejętności rycerza - chodzi o mierzony. Pisze że zmniejsza obronę fizyczną i dystansową we wzorach, podczas gdy w opisie i praktyce działa tylko na dystansowe i uroki.
_________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny ![]() |
3 Kwi 2011, o 03:27 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
To dopiszę się tu, żeby nie spamować...
W opisie premki nr 1 po pierwszym punkcie brakuje entera. Na pewno zobaczycie o co mi chodzi. To jest między kluczami a eliksirami, przy wymienianiu profitów z losowania. _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
3 Kwi 2011, o 08:00 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 20:27 Posty: 196 Miejscowość: Nowy Sącz Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Mam jeszcze pytanie, ostatnio zauważyłem że furia barbarzyńcy obniża szanse trafienia. Czy to jest poprawiony opis umiejętności która zawsze tak działała czy została osłabiona?
_________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny ![]() |
16 Kwi 2011, o 18:12 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
@UsiekM
Opis Furia został poprawiony, faktycznie obniża szansę trafienia. Mierzony cios sprawdzę. @Felix Dzięki za zgłoszenie. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
17 Kwi 2011, o 18:17 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Źródło Natury na poziomie 7 trwa 6 tur a nie 5 tak jak w opisie, czy zmniejsza zużycie many tak jak powinno jeszcze nie sprawdzałam, ale ktoś mi pisał, że zmniejsza o 50% zamiast o 52%
|
18 Kwi 2011, o 04:15 |
![]() |
![]() |
|
@Mystheria
Poprawiłem wyświetlanie czasu trwania. PS: Do błędów w Umiejętnościach jest już specjalny temat, ba, nawet dział. Błędy niech będą w błędach. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
18 Kwi 2011, o 11:49 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Mar 2011, o 16:19 Posty: 36 Miejscowość: Zamość Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
U Voodoo umiejętność "Otępienie" ma opis, że obniża atak i obronę Psychiczną, a jak się rzuci, to widać, że tak naprawdę zmniejsza obronę i atak Magiczny.
@EsAmo No tak, ale chodzi mi bardziej o opis umiejętności. Niech będzie i tu i tu Magiczną albo Psychiczną ![]() Ostatnio edytowany przez StrangeroS 18 Kwi 2011, o 17:42, edytowano w sumie 3 razy |
18 Kwi 2011, o 17:29 |
![]() |
![]() |
|
Psychiczna, mentalna, magiczna czy umysłowa oznacza to samo.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
18 Kwi 2011, o 17:34 |
![]() |
![]() |
|
Przepraszam za zamieszanie - staram sie ogarnąć forum ale trochę sie rozrosło
![]() _________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny ![]() |
21 Kwi 2011, o 03:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |