![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nie zdjęło kasy z depo a dodało na postać.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Wolfram Czas: przed 8 rano Opis: Server: Larkas Nick: Wolfram czas: 28.12.2015 przed 8 rano (kwoty zaokrąglone)Miałem w kieszeni 30k a chciałem iść do tresera po kamienie. więc wziąłem z depo jeszcze 50k i śmigam do tresera a on że nic z tego. Patrze w kieszeń- mam ponad 80k. No dobra to spowrotem do depo a tam widzę, że nie zdjęło mi tamtych 50k. No to jeszcze raz 50k, tym razem zdjęło a do kieszeni dodało. Potem do tresera i zdejmuje mi z kieszeni 80k(tyle co zawsze) w jaskini sprawdzam kieszeń- jest 50k. Jeśli ktos się zgubił to bilans jest taki, że mam 50k za dużo:) Edit: Dwa logowania później bilans jest na 0. Kasa z kieszeni zniknęła. |
28 Gru 2015, o 09:37 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Lip 2015, o 21:56 Posty: 10 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Kevi ![]() |
Ciacha czyść za kazdym razem jak ci sie tak robi
![]() Dokładnie, wyczyszczenie przegladarki badz poprostu relog pomaga. Zamykam - Obli |
3 Sty 2016, o 19:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |