Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Odczarowanie z ekwipuku
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Serwer: S3
Nazwa postaci: Szymdaro Czas: Opis: Witam, dziś kilkukrotnie zauważyłem, iż odczarowanie używane przez druida nie usuwa ikony (możliwe, że również działania) debuffa - zaburzenia elektromagnetyczne. Jeśli chodzi o działanie odczarowania z eq nie mam pewności ale dwukrotnie nie tylko ja, ale i znajomi w drużynie zauważyli, że po zadziałaniu odczarowania nie zmywało żadnego z debuffów. Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 12 Mar 2017, o 23:45, edytowano w sumie 1 raz |
19 Mar 2016, o 00:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
W beirn zaburzenie jest strasznie ciężkie do zmycia o ile w ogóle da się je zmyć :d
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
19 Mar 2016, o 00:09 |
|
Chodząca legenda
|
Coś wiadomo na temat tego błędu? Ktoś się tym zajmuje?
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
27 Mar 2016, o 15:08 |
|
Chodząca legenda
|
Podbijam temat. Mycie z uciszenia zostało naprawione przy okazji ostatnich zmian.
Przydałoby się to zweryfikować czy zaburzenia mają różną trudność u duszka, fyo, seleny. Na selenie wydaje mi się, że nie da się ich zmyć. Poza tym z innych błędów związanych z odczarowaniem w eq występuje mycie z jednorundowych debuffów, np.: front, ogłuszenie. Moim zdaniem oraz z informacji, które posiadam nie powinno tak być. Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
12 Mar 2017, o 23:45 |
|
Chodząca legenda
|
Zajmę się tematem.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
13 Mar 2017, o 12:01 |
|
Chodząca legenda
|
Zaobserwowałem też nieskuteczne mycie z zaburzeń, które wrzucał Sallam. Był to jedyny debuff na graczu, weszło mycie z eq, efektu brak.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
19 Mar 2017, o 12:48 |
|
Chodząca legenda
|
Wydaje się, że opisywane błędy zostały naprawione, dobra robota Jeszcze nie miałem okazji zaobserwować, ale pozostaje mi wierzyć
Do zamknięcia. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
1 Kwi 2017, o 10:26 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |