![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
MalyKot lvl 63
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Czemu w/w postaci nie ma w rankingu na S1 ?:P
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
14 Kwi 2011, o 10:53 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Jeżeli jest to postać GM'owa to nie wlicza się ona w ranking, u nas jest taki przypadek z kontem Bubla i Sishiego. Natomiast ich "zwykłe" postacie jak najbardziej w owym rankingu się znajdują.
_________________ ![]() |
14 Kwi 2011, o 22:07 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Obniżamy exp postaci GM do paru pkt doświadczenia po to, aby nie znajdowały się w rankingu i tym samym nie psuły rankingu lepszym graczom
![]() _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
14 Kwi 2011, o 23:00 |
![]() |
![]() |
|
Ekhm... Kot to Nasza Kocica, żaden GM -.-
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
14 Kwi 2011, o 23:07 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Fakt, z tego co ja wiem, to ta postać jest zwykła, nie żadna gm'owska. :]
_________________ ![]() |
14 Kwi 2011, o 23:10 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
sprytne oko chrusta wypatrzyło ten ''błąd'' ze dwa miechy temu, i czym predzej powiadomilo o tym fakcie samego kiełbakota. wszystko jest ok willy
![]() _________________ VD 85 s1 Smod. Prawdziwy mężczyzna nie je miodu , tylko żuje pszczoły ! |
14 Kwi 2011, o 23:27 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Malykot jest normalną postacią ale z nadanymi wysokimi uprawnieniami. Niektóre rangi nie są po prostu uwzględniane w rankingach właśnie po to żeby postacie sztucznie stworzone nie psuły rankingów. U kota to taki efekt uboczny
![]() |
14 Kwi 2011, o 23:43 |
![]() |
![]() |
|
Załącznik: images.jpg Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
15 Kwi 2011, o 08:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |