![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd podczas wejscia na serwer - utrata połączenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 23 Lis 2015, o 14:55 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Elninoncfc ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Elninoncfc Czas: Cały dzień 25 czerwca 2016 Opis: Witam mam problem z tym - http://screenshot.sh/oAjmCnhORashC Napisze tak : Przejrzałem wszystkie poradniki przy tych błędach ale kazdemu udawało się usunąć problem natomiast u mnie wyglądało to następująco : -wejscie na maxthona , chroma , opere , internet exploler - ten sam błąd -czyszczenie przegladarek - ten sam błąd -czyszczenie cache - ten sam błąd -czyszczenie %appdata% - ten sam błąd -reinstalacja przeglądarek - ten sam bład -reinstalacja flasha - ten sam błąd -reset kompa - ten sam błąd wkońcu się wkurzyłem porządnie bo na moim lapku koje konto i kolegi też sprawdzałem nie działa a rano jeszcze u kolegi siedziałem i tam graliśmy bo event był -reinstalacja win 7 -nadal gówno ! Ktoś mi w miare szybko wyjaśni o co chodzi ? bo jak widziałem ban na ip inaczej wygladał a pliki normalnie się ściagają do pamięci podręcznej przegladarki Please help me ! _________________ Cum triste cum peccatur mergere Vistula - Schopenchower Gdy Ci smutno , gdy Ci źle - idź do Wisły utop się ^^ Ostlor - Sh 48 cały czas rośnie |
25 Cze 2016, o 20:35 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 23 Lis 2015, o 14:55 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Elninoncfc ![]() |
Czy zamierza mi ktoś odpowiedzieć ? Bo na support jeszcze nie odpowiedzieli ...
Jak trzeba było banować banowali odrazu a teraz jak zadałem pytanie ? _________________ Cum triste cum peccatur mergere Vistula - Schopenchower Gdy Ci smutno , gdy Ci źle - idź do Wisły utop się ^^ Ostlor - Sh 48 cały czas rośnie |
26 Cze 2016, o 11:15 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Gru 2011, o 00:48 Posty: 261 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: Markko Serwer: Tolnor ![]() |
ja bym sprawdził internet, i tam szukał problemu, jakiś program który pokazuje transfer, bo taern ma tak małe wymagania że kiedyś na Netii potrafił uznać to za bezczynność i tracić transfer.
ja bym jeszcze odpalił coś na YT i zobaczył czy jest to samo. Bo YT obciąży ci transfer przez co i taern będzie online. Czy czasem nie zamula komp przed utratą połączenia? _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
26 Cze 2016, o 11:29 |
![]() |
![]() |
|
neta mam przez lan do 300 mb/s czyli raczej nie ma kłopotów ale żadko z lanu używam
korzystam z neta z mojego lg bo mam do zużycia i mam około 3-10 mb/s Taern z yt normalnie chodziło do wczoraj do 14 godziny a potem same kłopoty dopisze że u kolegi rano graliśmy i nic sie nie działo narmalnie grało oraz na innym lapku gra normalnie mi chodzi _________________ Cum triste cum peccatur mergere Vistula - Schopenchower Gdy Ci smutno , gdy Ci źle - idź do Wisły utop się ^^ Ostlor - Sh 48 cały czas rośnie |
26 Cze 2016, o 12:06 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Gru 2011, o 00:48 Posty: 261 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: Markko Serwer: Tolnor ![]() |
tu nie chodzi o to że masz słabe łącze tylko coś jest z tym łączem i ci rwie sygnał,
dla tego jak pisałem odpal taern i odpal Yt, aby net miał obciązenie i zobacz czy będzie ten sam kłopot. _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
26 Cze 2016, o 15:24 |
![]() |
![]() |
|
lan teraz dla odmiany taern działa a z telefonu hotspot nie
dobra ważne że da sie grać temat do zamknięcia _________________ Cum triste cum peccatur mergere Vistula - Schopenchower Gdy Ci smutno , gdy Ci źle - idź do Wisły utop się ^^ Ostlor - Sh 48 cały czas rośnie |
26 Cze 2016, o 20:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |