Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zepsuli mi taerna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Serwer: S3
Nazwa postaci: Vertian Czas: od wczoraj Opis: Witam. Od wczoraj mam problem z załadowaniem strony taernu, forum oraz supportu (w ogóle się nie ładują; pusta strona). Na początku myślałem, że to taernijskie serwery padły, ale sprawdziłem, czy strona taernu załaduje się gdy połączę się z internetem z komórki i się udało. Wszystko się załadowało, teoretycznie można grać, no ale prędkość internetu z komórki nie powala, tak więc nie da się grać. Po powrocie na "zwykły" internet wracamy do punktu wyjścia - taern się nie ładuje, każda inna strona normalnie działa. Standardowo komputer wyczyściłem czym tylko się da, modem zresetowany kilka razy, i wciąż nic. Ktoś wie gdzie leży problem? @edit No tak, zapomniałem wspomnieć, że sprawdzałem na różnych przeglądarkach, tak więc dalej lipa. Ostatnio edytowany przez Vertian, 22 Lip 2016, o 15:32, edytowano w sumie 1 raz |
22 Lip 2016, o 15:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hej spróbuj użyć innej przeglądarki a starą usuń i pobierz nowszą (bądź jeśli masz najnowszą to starszą) wersję.Być może pobrały ci się jakieś rozszerzenia i przez nie też gra może się nie wczytywać.
_________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
22 Lip 2016, o 15:27 |
|
Uczeń Simona
|
Można zamknąć, nie wiem jak, ale wszystko wróciło do normy.
|
22 Lip 2016, o 23:58 |
|
Administrator
|
Skoro zniknęło to zamykam.
Zgaduję, że vectra czy inna netia, wszyscy mieli problemy. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
23 Lip 2016, o 09:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |