![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z questem od Potwora Jawornego
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Serwer: 3
Postać: NixuS Data i godzina zauważenia błędu: ~18:00 Quest: Potworne zadanie (10 lvl od Jawornego z jaskini pod Trentis) Etap: Zdobądź świństewko Opis problemu i miejsce jego występowania : Otóż zatrzymałem się na tymże etapie. Potwór każe mi zdobyć świństewko. Jednak wchodząc do chatki na Zgorzelisku nie pojawia się insta. Albo jest instancja od kogoś z kim wgl nie byłem w grupie i jest tam czyściutko albo nie ma wgl insty. I moje pytanie brzmi. Co z tym zrobicie? Równie dobrze możecie mnie przenieść o 1 etap i dać mi świństewko... :/ Jednak warto by problem było rozwiązać, bo to trochę wkurzające. Emmm powiedziała jakieś pół godziny, że "zaraz się Tobą zajmę", no ale to zaraz to już długo trwa :/ _________________ Quamus - S3 |
18 Kwi 2011, o 18:16 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
A rozmawiales najpierw z Darko i z Amaniel? Czy poszedles z pamieci od razu na Zgorzelisko? Moze to byc problem bo tez kiedy robilem tak te zadanie na pamiec
![]() _________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
18 Kwi 2011, o 18:52 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Skoro GM napisał ,że zaraz sie tym zajmie to poczekaj cierpliwie. Nie jesteśmy maszynami
![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
18 Kwi 2011, o 18:57 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Ahh ! Zapomniałem xd o Darku i Anmenial...
sry za problem, mój błąd xd Temat do kosza... _________________ Quamus - S3 |
18 Kwi 2011, o 20:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |