![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Prześladowca - Meladek [Wejście do kopalni], Anmenial
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 2 Paź 2016, o 17:11 Posty: 14 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Firebait Serwer: HardCore ![]() |
Wykonując ostatnio quest znalazłem błąd w pisowni. Taki tam, mało ważny, ale zawsze warto poprawić: (Wejście do kopalni - Meladek): ,,Wynajął mnie J., z akcentu wnoszę, że to Alarilczyk". (Rozmowa Anmenial, tuż po powrocie): ,,Chociaż, J., coś mi przypomina". Niestety nie mogę podać dokładnie etapu zadania. Zagalopawałem się trochę przy jego wykonaniu. Do tematu załączam zrzuty ekranu z gry. Po czasie zapoznałem się z pisownią. Przepraszam za spam i proszę o zamknięcie tematu. Pozdrawiam. Firebite Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Rodzimy się bowiem i umieramy sami, a ci, którzy towarzyszą nam po drodze, zwykle będą musieli wybrać własną. ~Jarosław Grzędowicz |
15 Paź 2016, o 22:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |