![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Łucznik - twoja stara [czas trwania]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 6 Sty 2011, o 17:07 Posty: 34 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
niedawno zacząłem gre łucznikiem stworzonym pod pojedynki i zdziwił mnie brak w opisie umiejetnosci informacji o długości trwania tego czaru. mi to robi akurat dużą różnice czy działa on na 2 czy np. 4tury
_________________ s2 Barbarzyńca. |
25 Kwi 2011, o 20:32 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
dordo napisał(a): niedawno zacząłem gre łucznikiem stworzonym pod pojedynki i zdziwił mnie brak w opisie umiejetnosci informacji o długości trwania tego czaru. mi to robi akurat dużą różnice czy działa on na 2 czy np. 4tury JegleMag napisał(a): Twoja Stara - nie ma podanej szansy trafienia, oraz ile rund trwa Zatruta strzała - nie jest powiedziane ile rund trwa zatrucie (o ile wejdzie) Okrzyk bojowy - jest napisane że na 2 poziomie trwa 6 rund, a trwa 5 rund, dopiero na 3 lvl trwa 6 . w temacie viewtopic.php?f=88&t=1680 naprawde czasem starczy sie rozejrzec Pzdr _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
25 Kwi 2011, o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Dziwne. Poprawiałem ostatnio tę Umiejętność w bazie i przy okazji zerknąłem na czas trwania. Było ok.
Teraz też jest ok. Być może wersja bazy nie była przez tez czas wgrywana na serwery. Faktycznie w grze nie ma tych info, tak jak nie widać mojej poprawki. Błąd rozwiązany, trzeba tylko poczekać na wgranie. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
25 Kwi 2011, o 22:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |