![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
event walentynkowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Paź 2016, o 16:22 Posty: 16 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Bimberius Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: Bimberius Czas: 6:04 Opis: najniżej mogę u zarządcy w Kemenak,jednym z produktów który muszę przynieść jest flaszka gorzały...żeby można ja było pozyskać trzeba mieć skończony q oficer z 80lvl a mam 62...no i te ceny...samej kasy na to 210 k to sporo,eventy powinny być dla wszystkich temat po przemysleniu do kosza,przepraszam |
14 Lut 2017, o 07:07 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Masz rację, event zupełnie nie przemyślany, ceny rzeczy do zebrania są praktycznie o wartości nagordy, no i te skiny do kupienia... rękawiczki, wisiorek? Od kiedy to widać na postaci?
|
14 Lut 2017, o 11:44 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Peterus napisał(a): Masz rację, event zupełnie nie przemyślany, ceny rzeczy do zebrania są praktycznie o wartości nagordy, no i te skiny do kupienia... rękawiczki, wisiorek? Od kiedy to widać na postaci? Od kiedy żeby coś morphować musi to być widoczne na postaci? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
14 Lut 2017, o 16:41 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 10 Lis 2011, o 16:32 Posty: 274 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 15 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Taerjanczy Serwer: Tolnor ![]() |
rzuff napisał(a): Od kiedy żeby coś morphować musi to być widoczne na postaci? A jaki jest sens morphowania czegoś czego nie widać? Bo ja się jeszcze z nikim nie spotkałem żeby morphował rękawiczki czy pierścienie, szkoda kasy na coś czego nie ujrzy druga osoba. _________________ Druid 120 - OFF VooDoo - 116 OFF "Największą sztuką jest przejść przez piekło i nie stać się diabłem." |
15 Lut 2017, o 15:19 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Taerjanczy napisał(a): rzuff napisał(a): Od kiedy żeby coś morphować musi to być widoczne na postaci? A jaki jest sens morphowania czegoś czego nie widać? Bo ja się jeszcze z nikim nie spotkałem żeby morphował rękawiczki czy pierścienie, szkoda kasy na coś czego nie ujrzy druga osoba. Morphujesz dla kogoś czy dla siebie? Jeśli otwierasz to okno kilkanaście/kilkadziesiąt razy podczas sesji, to zmiana kilku elementów wydaje się sensowna. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
15 Lut 2017, o 16:30 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Z całym szacunkiem Rzuff - sensowna może i by była, gdyby nie wymagała od gracza udziału w evencie i dodatkowo 100 platyn (50 kupno, 50 morph). Moim zdaniem, jeśli pomysł morphów w 2D nic nie dających które pozyskamy z eventu ma przejść - powinno się je dostać za zebranie "kompletu prezentów ze stołów" + przyniesienie potrzebnych przedmiotów do zorganizowania balu dla Vriesa. Wymaga to wysiłku od gracza - a nie dodatkowego wkładu finansowego. Bo co to za skin, na który patrzy się samemu - a jeszcze się dopłaca
![]() _________________ Lvl:132 Na |
15 Lut 2017, o 17:39 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 17 Paź 2016, o 06:42 Posty: 36 Podziękowano: 22 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Loth ![]() |
A ja mam takie pytanko bo nie zostało to sprecyzowane. Czy żeby kupić któryś z tych skinów muszę przynieść te wszystkie rzeczy do zarządcy? Bo na forum i blogu napisaliście że te przedmioty uprawniają do odebrania nagrody a by kupić skiny trzeba zebrać specjalne rzeczy na przyjęciu. Interesuje mnie tylko właśnie czy będę mógł wziąć udział w tym przyjęciu i kupić skina nie przynosząc wcześniej tych mięsek i innych dupereli do zarządcy.
Z góry dzięki za odpowiedź _________________ Loth 117 Druid 100 wbity: 2016-9-9 22:23 110 wbity: 2017-1-2 23:34 Pierwsza Morana 23.04.2017 Koniec: 2017-9-21 21:37 |
16 Lut 2017, o 12:31 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
rzuff napisał(a): Taerjanczy napisał(a): rzuff napisał(a): Od kiedy żeby coś morphować musi to być widoczne na postaci? A jaki jest sens morphowania czegoś czego nie widać? Bo ja się jeszcze z nikim nie spotkałem żeby morphował rękawiczki czy pierścienie, szkoda kasy na coś czego nie ujrzy druga osoba. Morphujesz dla kogoś czy dla siebie? Jeśli otwierasz to okno kilkanaście/kilkadziesiąt razy podczas sesji, to zmiana kilku elementów wydaje się sensowna. Jak to przeczytałem to mam taką minę |
16 Lut 2017, o 13:26 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 17 Paź 2016, o 06:42 Posty: 36 Podziękowano: 22 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Loth ![]() |
Nie rozumiem tego szitstormu, są przecież osoby morphujące biżuterię
_________________ Loth 117 Druid 100 wbity: 2016-9-9 22:23 110 wbity: 2017-1-2 23:34 Pierwsza Morana 23.04.2017 Koniec: 2017-9-21 21:37 |
16 Lut 2017, o 14:58 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Cze 2012, o 17:08 Posty: 11 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: DonCzandero ![]() |
Azor Ahai napisał(a): Nie rozumiem tego szitstormu, są przecież osoby morphujące biżuterię Skoro są takie osoby to specjalnie tylko dla nich zróbmy event walentynkowy! Genialna sprawa. _________________ http://scr.hu/0e8ar/l7ds7 "Śmieszą mnie frajerskie cytaty innych w podpisie" |
18 Lut 2017, o 20:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |