![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie można się zalogować przez facebook.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 12 Sty 2014, o 22:55 Posty: 88 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 240 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy Nick w grze: DuchKacperr ![]() |
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Duchkacper Czas: 27,03,2017 od godziny 22:00 Opis: Witam. Nie mogę zalogować się przez fb. Kiedy kliknę "Zaloguj" pojawia mi się ekran logowania przez facebook a po zalogowaniu pojawia się biały ekran pod linkiem http://www.taern.pl/fb_connect/fb_err_catch.php?code=AQBfwQ5RMDes3CAnekQXWi3PNotUUlDMAV5j2cUbpp-2G4vwDrAgvWsxWXPsp09M_wq4IfD3PcIhxQ9172FnB_2x5hNTW1tDLyW-i3iNOyBHFeKyhhksp-eAceGDpi2XiqUwJfPMrSbfPUJhbSn4KtzvbzTsSVU6u-HsOTcKsZuZIB5_cYAxJloPHM5M6TtZ3zPTNHN2-GsfZ31Xc0czkleKsDTzqjAVSp7zUSYd8qoSvYiK2-WBRMOYC2fo-tKXX1nJzUQeeCULR4S_SZFXqZU-zXit9JXStXn1kF9PpeoOz3VPt0eb36fagnYq7r0p3CtOZdA6Wguy_ofzf001YrD-#_=_ Nigdy wcześniej nie było takich problemów, z mamy konta na facebooku też nie mogę się zalogować, jednak logowanie bezpośrednio przez sam Taern działa bez problemu. Nie pomogło wyczyszczenie ciasteczek (Opera) ani pobranie nowej przeglądarki (Chrome). Reset komputera i routera też nic nie dał. Wiecie co można z tym zrobić? Z góry dziękuję. |
27 Mar 2017, o 22:35 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Witaj,
To głębszy problem z API twarzoksiążki. Dzisiaj naprawimy, przepraszamy za kłopoty. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
27 Mar 2017, o 23:24 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Lip 2016, o 20:17 Posty: 92 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 446 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: GiveLife Serwer: HardCore ![]() |
Wyjaśnione - zamykam
![]() _________________ Do zobaczenia... kiedyś ![]() |
23 Lut 2018, o 18:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |