![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Mar 2016, o 15:54 Posty: 88 Podziękowano: 43 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: Demonite Serwer: HardCore ![]() |
Czy ekipa naprawi błąd który występuje gdy zginiemy na frajerach a 2 osoba która z nami była pokonuje grupe lecz zadanie się nie zapisuje a grupka znika?
Przeniosłem do właściwego działu. ~Give |
19 Gru 2017, o 17:43 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Lip 2016, o 20:17 Posty: 92 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 446 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: GiveLife Serwer: HardCore ![]() |
Hej
Wg mnie to nie jest błąd - zlecenie polega na tym, iż konkretny Gracz ma wykonać dane polecenie, np. zabić jakąś grupkę, jeśli kto inny ją pokona, no cóż to raczej oczywiste, że zlecenie nie zostanie zaliczone. Pozdrawiam ![]() _________________ Do zobaczenia... kiedyś ![]() |
19 Gru 2017, o 17:55 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Grendel napisał(a): Czy ekipa naprawi błąd który występuje gdy zginiemy na frajerach a 2 osoba która z nami była pokonuje grupe lecz zadanie się nie zapisuje a grupka znika? Przeniosłem do właściwego działu. ~Give _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
23 Gru 2017, o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |