![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Las Koldów-Błąd
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Farguat Czas: Luty Opis: Witam! Po dość długiej przerwy wróciłem do gry. Wszystko było w porządku,dopóki nie chciałem zrobić WF HP. Otóż problem polega na tym,że gdy kończę walkę w Lesie Koldów to mapa wczytuję się od nowa i to strasznie powoli. Czyszczenie ciastek nic nie daje. To samo jest,przy zmianie przeglądarek. Proszę o pomoc! Z góry dziękuje. _________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
20 Lut 2018, o 01:37 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Magazyn pamięci lokalnej we flashu? Może ustaw tam bez ograniczeń, podobnie z ustawieniami przeglądarki - sprawdź czy masz jakieś limity.
Polecam poradnik, który powinien pomóc: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=102&t=51816 _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
20 Lut 2018, o 01:52 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Zastosowałem się do wszystkich rad,z wyżej wspomnianego poradnik ale nic nie pomogło.
Mogę dopowiedzieć jedynie,że gram na starym sprzęcie i na przestarzałej przeglądarce,gdyż nie mam już wsparcia aktualizacji. Jednakże problem ten pojawił się dopiero teraz. Ponadto nie mam tego błędu na innych mapach. _________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
20 Lut 2018, o 02:25 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Zainstaluj operę i na niej zainstaluj Flasha, powinno pomóc.
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
20 Lut 2018, o 05:11 |
![]() |
![]() |
|
Problem rozwiązany. Przyczyną był wadliwy antywirus. Po deinstalacji wszystko wróciło do normy. Dziękuje za wszystkie rady. Temat do zamknięcia.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
20 Lut 2018, o 16:45 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
farguat napisał(a): Problem rozwiązany. Przyczyną był wadliwy antywirus. Po deinstalacji wszystko wróciło do normy. Dziękuje za wszystkie rady. Temat do zamknięcia. Zanim temat zostanie zamknięty, jaki antywirus posiadałeś i powodował ten błąd - mam to samo. Otworzę temat, gdyby autor chciał się podzielić tą informacją - Szymdaro _________________ Ferdynand Foch ( podczas obrad w Wersalu ) - To nie pokój tylko zawieszenie broni na 20 lat. Nie pomylił się ani o rok. Hej, Ty. Kto ja? Nie Twoja babcia. Jasne, że Ty. |
20 Lut 2018, o 21:32 |
![]() |
![]() |
|
Antywirusem,który posiadałem był Avast. Konkretnie przeterminowana darmowa licencja.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
20 Lut 2018, o 23:01 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Dzięki, też go posiadam, odinstaluję Avasta i zobaczę, już chyba można zamknąć.
![]() _________________ Ferdynand Foch ( podczas obrad w Wersalu ) - To nie pokój tylko zawieszenie broni na 20 lat. Nie pomylił się ani o rok. Hej, Ty. Kto ja? Nie Twoja babcia. Jasne, że Ty. |
21 Lut 2018, o 07:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |