Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Próba" - zablokowane pety...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Lut 2016, o 14:15 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: KhaByleth Serwer: HardCore |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: ImmortaleFa Czas: 17:30-18:10 Opis: Podczas prób obrony Wozu z rudą przed Orkami na Masywie Dmother, nagle moja postać została wyrzucona z walki i w tej samej chwili zaatakowana przez samotnego orka - ale bez mych petów. Po pokonaniu owego orka okazało się, że Ptak i Kold wciąż walczą w tej walce, z której moja postać w zbuggowany sposób została wywalona. Efekt jest taki, że pety wciąż walczą (po jakiejś godzinie od zdarzenia...) a ja nie mam peta, który w sumie kosztował mnie ok. 500 platyny... https://imgur.com/WLuyyFc Pety walczą... jestem druidem i bez peta nic nie ugram... jutro hh... Nie mogę ani "Odesłać" Ptaka, ani odebrać Ogara... Z tego, co widzę, to problem jest dosyć CZĘSTY... Zna ktoś jakieś rozwiązanie...? Próbowałem czyścić cache... nwm czy to dobrze zrobiłem... Na inne tematy z tym problemem nie ma odpowiedzi... czy na prawdę tyle lat expienia druida na marne... Skąd mogłem wiedzieć, że ten quest jest tak zbugowany... a w ogóle, to jeszcze w tę grę gram...grałem..., bo miałem nadzieję na przeniesienie konta na 3D... kiedyś w końcu powstanie... ale w takich chwilach, kiedy nie dość, że quest wymaga bym druidem na hita ubijał orki 15lvl silniejsze, to jeszcze mi blokuje wszystkie pety, kiedy moim w zasadzie jedynym celem gry w taern była perspektywa watahy na 45lvl... to się odechciewa i żałuje założenia konta... tylko szkoda kupy kasy wydanej na peta... |
7 Gru 2018, o 19:22 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Lut 2016, o 14:15 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: KhaByleth Serwer: HardCore |
Po kontakcie przez panel, gm dosyć szybko naprawił mi zablokowane pety, więc skutki problemu gry dla mnie zniknęły, dziękuję.
|
25 Gru 2018, o 11:20 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |