![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Goraczka sobotniej nocy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Prosze GM z s2 o zapoznanie sie z ponizszymi screenami i jezeli uznaja to za stosowne, wyciagniecie konsekwencji. Zrzutki z czatu dlugie bo nie chcialem nic ciac i przerabiac - jezeli nie wiadomo o co chodzi - moge zaznaczyc na czerwono.
![]() ![]() ![]() ![]() Przy okazji czy gracz o nicku COMBAJN ma jakies uprawnienia czy tez znajomosci w administracji ze tak straszy innych banami sam czujac sie bezkarny? Czy poprostu czuje sie tu kims waznym ze wzgledu na poziom i dlugi staz? Do Twojej wiadomosci COMBAJN - staz w Taern mam troche jednak mysle ze dluzszy i jakos sie nie wywyzszam. Moze to przemysl. _________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
11 Maj 2011, o 08:16 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
U niego to standard, mi już tyle razy naubliżał w zamku i innych lokacjach, na czacie głównym itd, szkoda słów.
Może dorzucę później swoje screeny. Dodaj w temacie , że chodzi o kombajna, więcej osob zajrzy ![]() _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
11 Maj 2011, o 08:27 |
![]() |
![]() |
|
Akurat na tych ss nie chodzi o COMBAJNA - juz mnie zmeczylo robienie zrzutek na Niego. Dwie inne osoby popisaly sie tam slownictwem pewne bezkarnosci jaka dal im pozna godzina. COMBAJN tylko straszyl banem jak zwykle tak jakby to od Niego zalezalo kto dostanie. A o ile wiem to ma tyle do gadania w temacie banow co zeszloroczny snieg.
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
11 Maj 2011, o 08:41 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Mylisz się - ma do gadania jeszcze mniej.
Zajmę się tym jak będą online. EDIT: Wróć. Koniecznie muszę wiedzieć, którego dnia to było. Dzisiaj w nocy? _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
11 Maj 2011, o 09:16 |
![]() |
![]() |
|
To bylo w nocy z soboty na niedziele - dokladna data 8 maja.
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
11 Maj 2011, o 09:29 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
Podobna jadka była w sobotę (7.06) w okolicach godziny 2. To chyba jakiś standard ...
_________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
11 Maj 2011, o 09:30 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Zająłem się tym: Dajana i Zabijaka mają po 24h bana, Shevraar, DJKotala, Kapader po 24h knebla jak kogoś pominąłem to Felixx uzupełni. Combajn ma jeszcze knebla więc jego zostawiam na później...
Znajomości Combajn nie ma większych niż inni którzy grają i straszenie banami to tylko puste słowa, nie daję banów na czyjąś prośbę bez żadnych dowodów i żaden GM tego nie robi. _________________ ![]() ![]() |
11 Maj 2011, o 10:26 |
![]() |
![]() |
|
Dziekuje za reakcje i temat chyba do zamkniecia.
11 Maj 2011, o 10:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |