![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zapomniane konta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Kwi 2019, o 11:18 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Aluk Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: Proxim Czas: 9 Opis: Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie odzyskiwania kont, przestałem grać chwilę temu, po prostu zapomniałem swoje nazwy kont, albo hasła, mejli.. Pamiętam nazwy postaci, mniej więcej poziomy, szczegóły by udowodnić to mogę podawać na priv adminom. Miałem parę akcji z adminem, pomagałem mu łapać złodzieji kont swego czasu, proszę o kontakt, zależy mi na powrocie. Jeszcze za czasów GG rozmawiałem Z adminem Torgrdem chyba. Chciałbym z nim jakiś kontakt, przypomnę mu parę akcji, to może uda się odzyskać konta. Pozdrawiam ![]() |
13 Kwi 2019, o 11:59 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Pisz na support, to jedyna oficjalna droga.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
13 Kwi 2019, o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |