![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mój problem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Lut 2019, o 13:39 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Felithen ![]() |
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Czas: Opis: Przyznam się, że 2-3 tygodnie temu zacząłem wyzywać innych, przeklinać i obrażać. Przez 2 tygodnie nie grałem w Taerna, lecz bardzo żałuję za swoje czyny (nie wiem, czy ktoś mnie zgłosił i miałem już bana?). Jeśli nie miałem bana, to bardzo proszę mi dać bana, ponieważ ja wiem, że złamałem regulamin i w każdej chwili może mnie ktoś zgłosić. Co najważniejsze - przyznaję się, że posiadam drugie konto o nicku Silinius - proszę o zbanowanie permanentne dla tego drugie konta, nie tego. Bardzo żałuję, że złamałem regulamin, chciałbym jeszcze pograć w tą fajną grę... ![]() Czy istnieje taka możliwość, że dostanę bana na ileś i póżniej będę mógł spokojnie grać bez łamania regulaminu? |
17 Kwi 2019, o 12:18 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Zapraszam na support.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
17 Kwi 2019, o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |