![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z płatnością (mTRANSFER) [mbank]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 02:54 Posty: 233 Miejscowość: Częstochowa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Hejka.
Dzisiaj spotkałem się z takim nietypowym właściwie problemem gdyż nigdy wcześniej taka sytuacja nie miała miejsca. Próbując dorzucić sobie platynę w opcjach płatności wybrałem mTransfer z mBanku. Po wypełnieniu odpowiednich pól klikając w dokonaj płatności [tutaj powinno przekierować na stronę logowania do banku] wyskakuje mi takie coś jak na zdjęciu poniżej: ![]() I nie wiem co może być tego przyczyną. Czy problem leży po mojej stronie, stronie banku czy też jeszcze inaczej? Taki problem pojawił się pierwszy raz i nie wiem jak go dokładnie rozwiązać. Może jakaś mała podpowiedź? Jeżeli temat jest w złym dziale uprzejmie przepraszam i w miarę możliwości, które nie sprawiałyby utrudnień, proszę o przerzucenie tematu w odpowiedni dział. |
12 Maj 2011, o 02:10 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Wyglada to na blad przy wprowadzaniu danych - prawdopodobnie zwykla literowka. Jezeli wplacales juz poprzednio kase w taki sposob to najpewniej tak wlasnie jest. Jezeli to pierwszy raz to mozliwe ze jednak strona banku szwankuje (malo prawdopodobne) ale o to trzeba juz pytac ludzi ktorzy robili przelewy w ten sam sposob korzystajac z uslug tego wlasnie banku. Ale dokladnie przesledz wprowadzone dane (numer konta odbiorcy przede wszystkim).
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
12 Maj 2011, o 02:20 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 02:54 Posty: 233 Miejscowość: Częstochowa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Asgharoth napisał(a): Wyglada to na blad przy wprowadzaniu danych - prawdopodobnie zwykla literowka. Mmm niemożliwe w tym wypadku ![]() ![]() Nie chce tutaj spamować zdjęciami co dokładnie robię [no chyba, że będzie trzeba to zdjęcia bym wrzucił] no ale nigdy wcześniej tak nie miałem. ![]() ![]() ![]() |
12 Maj 2011, o 02:27 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Byc moze stronka ma problem z przekazaniem danych. Poprostu wez numer konta i manualnie wklep go po zalogowaniu na stronke banku razem z innymi danymi. Wtedy juz napewno zadziala. A co do samego przekierowania - to juz robota dla zawodowcow (tech-gm taernu)
![]() ![]() _________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
12 Maj 2011, o 02:32 |
![]() |
![]() |
|
Nom dokładnie tak zrobiłem
![]() ![]() A teraz muszę czekać nawet nie wiem ile aż zaksięgują kasę na koncie i dopiero wtedy dostanę ![]() ![]() |
12 Maj 2011, o 02:45 |
![]() |
![]() |
|
Temat do zamknięcia gdyż problem rozwiązany.
|
12 Maj 2011, o 21:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |