![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nastepny oszust
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Eh...nastepny oszust...
Ostatnio postanowiem zglaszac wszystkich przestepcow handlowych!! nastepny to puciopucio no prawda okradl mnie na 80k ale okradl... ![]() Uploaded with ImageShack.us |
11 Maj 2011, o 08:08 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Nie mam teraz czasu sprawdzac logow, ale jesli faktycznie przekazales zloto, to dajmy drugiej osobie 24h na wyslanie platyny, w przeciwnym razie zabieramy zloto + ban
![]() |
11 Maj 2011, o 08:33 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Zgadza sie 80k dostał... poczekamy i zobaczymy czy kod będzie do wieczora.
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
11 Maj 2011, o 12:45 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Zastanawia mnie jedna rzecz mianowicie jak wysle komus platyne a gosc mi nieda kasy to co wtedy? Czytajac te forum zawsze jest odwrotnie czyli daja ludzie kase a nie widza platyny
|
11 Maj 2011, o 12:55 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Bedzie to samo - rob screen z kazdej takiej wymianki. Ja zawsze czekam na kod jak koles ma nizszy lvl - mam w sumie wiecej do stracenia. Nie dawaj sie nabrac niskim lvlom co tworza konta pod oszustwa - dostajesz kod, wpisujesz i masz plate - wtedy kasa. Jak ktos nie jest pewny popros GM jak jest obecny o monitorowanie transakcji. I to dziala.
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
11 Maj 2011, o 14:18 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Asgharoth napisał(a): Jak ktos nie jest pewny popros GM jak jest obecny o monitorowanie transakcji. I to dziala. Dokładnie.. ja służę pomocą mam postać na każdym serwerze więc pw do mnie wystarczy. Ale też nie obiecuje, że zawsze bede miał czas. [edit] PucioPucio został zbanowany po Hausie zdążył okraść 2 osoby, na przyszłość, pytajcie i uważajcie z kim handlujecie. Myśle, że można zamknąć. W razie wątpliwości, zapraszam na priv. _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
11 Maj 2011, o 18:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |