![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmartwienie grabarza.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Kwi 2011, o 07:32 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
W nowym kłeście pt. "Zmartwienie grabarza", grabarz każe nam iść szukać kontrahenta, jednak domniemany kontrahent znajduje się w domu, gdzie nie można wejść. Nie ma drzwi. Nad drzwiami zwisa zielona strzałka. Jak nad npc do kłesta. To smutne.
|
12 Maj 2011, o 14:16 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Bo to są "gadające" drzwi
![]() ![]() _________________ ![]() ![]() |
12 Maj 2011, o 15:19 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Maj 2011, o 16:26 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
a ja jak raz wszedłem i mnie zabili to już nie moge wejść raz jeszcze i ich zabic bo dzwi nie chcą ze mną już rozmawiać jest tylko
... [koniec] ktoś pomoże? |
12 Maj 2011, o 16:30 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Kwi 2011, o 07:32 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nazgull napisał(a): "gadające" drzwi ![]() No kurna, rzeczywiście. Niemniej jednak wolałbym normalnie pogadać z drzwiczkami niż majstrować po panelach. Fałszywy alarm, dzięki Nazgull. |
12 Maj 2011, o 17:31 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
delslepy napisał(a): a ja jak raz wszedłem i mnie zabili to już nie moge wejść raz jeszcze i ich zabic bo dzwi nie chcą ze mną już rozmawiać jest tylko ... [koniec] ktoś pomoże? Mam ten sam problem. Czy to bug jakiś? |
12 Maj 2011, o 17:33 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Mam ten sam problem jak panowie wyżej brak mozliwości powrotu po przegranej walce
|
12 Maj 2011, o 17:40 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Maj 2011, o 19:49 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
dołanczam się też ten BUG
|
12 Maj 2011, o 19:52 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Maj 2011, o 05:19 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Także mam podobny problem.Pomogłem koledze w wykonaniu tego questa i on go skończył,ale ja nie mogłem już podjąć walki z powodu braku przeciwników.Po wyjściu z domu nie mogę wejść z powrotem.W "rozmowie" z drzwiami wyskakuje koniec.A w opisie zadania jest Włamałeś się do domu kontrahenta,w środku siedzi paru facetów.Prosiłbym kogoś o sprawdzenie tego questa i możliwe zlikwidowanie pomyłki,tak abyśmy mogli go dokończyć.Z góry dziękuję.
|
12 Maj 2011, o 20:17 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Po kolejnym updacie będziecie mogli spokojnie wrócić do domku. Nie przewidziałem, że możecie zginąć
![]() _________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
12 Maj 2011, o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |