![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Próba
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Zrobilem caly ten quest, od po czatku do konca z 1 aluutk idzien robiony , ide na koniec a tu Zonk Nie ma dialogu .i sie zacina , co to moze byc ??
Kiedy ten Quest bedzie dostępny napiszcie kiedy a nie " JAk zrobimy to bedze" ... |
18 Maj 2011, o 16:36 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Quest będzie, jak zostanie jeszcze raz przetestowany. Niby był dobry, ale podczas jakieś poprawki coś z nowu się zepsuło i są teraz jeszcze inne bugi. A przejść taki quest kilkakrotnie każdą z 7 dróg jest dość ciężko... Nie można podać dokładnej daty.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
18 Maj 2011, o 16:41 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Quest jest na chwilę obecną wycofany, a po wgranej poprawce zadania radziłbym każdemu o wykonanie go od nowa, gdyż może mieć zapisane stare oznaczenia które skutecznie uniemożliwią mu wykonanie zadania (nie będzie widział dialogów, npc, instancji etc.).
Na jakim serwerze grasz? Poproś jakiegoś mg z serwera, aby usunął Ci zadanie i przedmioty z nim związane. Niestety musimy trochę poczekać ![]() _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
19 Maj 2011, o 13:01 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Gram na S1 nick ŚlepaProca , usunac mozna, bo kilku obrazków nie widac , ale stracilem też kase, żeby dawać tam NPC coś do questa , za wskazówki itp
|
20 Maj 2011, o 15:05 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Lis 2010, o 12:51 Posty: 108 Miejscowość: Wielkopolska, Poznań, NWP Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Darkusi ![]() |
Też prosze o usuniecie u mnie Questa i przedmiotów
Nick: Darkuś s1 [Spróbuj mnie zlapać w grze, lub poproś na czacie o jakiegoś GMa - Mysth] _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
20 Maj 2011, o 15:45 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
To ja żeby nie zakładać nowego tematu napisze tutaj. Chodzi o to, że przy braniu zadania dialog jest bez sensu, a konkretnie ten przypadek:
![]() Druga opcja jest taka sama jak po wybraniu pierwszej, gdzie powinna być tylko właśnie ona. edit: puste słoiki nie mają grafiki, zostają puste i dodatkowo pojawiają się napełnione. edit2: nie wyświetla się próbka specjalnego węgla. edit3: zostają po skończeniu Q 2 słoiki paskudztwa z robali. Nie da się ich sprzedać. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
14 Cze 2011, o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
@up - może przy okazji resetowania i poprawiania zajmiecie się też tymi mniejszymi błędami, żeby zrobić Q raz a dobrze
![]() _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
15 Cze 2011, o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |