Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dusza kamienia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Też nie mam pewności czy tak faktycznie jest, ale chyba glejt dolnego kemenak nam się więcej nie przyda, skoro po wykonaniu Q możemy schodzić bez niego, jednak został on u mnie w plecaczku. Sądzę, że po zrobieniu Q mógłby znikać, o ile nie jest potrzebny.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
21 Maj 2011, o 00:35 |
|
Duma Forum!
|
Niektore przedmioty po questach zostaja, ale jesli nie beda potrzebne w przyszlosci to zazwyczaj mamy opcje wywalenia ich.
Zasada jest taka (i zazwyczaj sie sprawdza) jak cos zostanie po q i mozemy to wywalic to mozemy to zrobic bez obaw, a jak cos zostaje i ne da sie tego wywalic to lepiej nie kombinowac. |
21 Maj 2011, o 06:44 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 216 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |