Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
pies zito
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
nie wiem czy dobry dział dałem ale ryzyk fizyk
to do sedna sprawy... po co mi pies który zaraz zdechnie??? bo podczas walki z siepaczem w prologu to on zdycha a jak dam by nie walczył to jak się wyloguje to on znika chyba że to był jakiś bug który mi się przydarzył??? a skoro generał (oby nie świętej pamięci) aran sepper uratował moją postać i janusa to psa mi uratować nie mógł??? ps. jeśli ktoś nie wie to psa zito (peta) dostajemy na początku gry gdy rozmawiamy z świętej pamięci braciszkiem ps2. no nie patrzcie co ta gra robi zemną... zaczynam być strasznie kościelny _________________ Venedek S2 Klasa: łucznik Lvl: 21 Rary na sobie: maiarot, anabolik i arcan Rary w depo: piro Postać powstała 19.11.2011 Cel: mistrz pvp/pvm, zbieracz rarów i zabicie po 1000 razy każdego moba "Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy" |
20 Maj 2011, o 19:42 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To tak ma byc. Psa tracimy specjalnie. Zamordowali go siepacze Utoru
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
20 Maj 2011, o 19:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ale to bez sensu
_________________ Venedek S2 Klasa: łucznik Lvl: 21 Rary na sobie: maiarot, anabolik i arcan Rary w depo: piro Postać powstała 19.11.2011 Cel: mistrz pvp/pvm, zbieracz rarów i zabicie po 1000 razy każdego moba "Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy" |
20 Maj 2011, o 20:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Tylko Ty tak twierdzisz
W Taernie wszystko ma sens. Oni go zamordowali i tak ma byc. Drygu ma poprostu bujna wyobraznie _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
20 Maj 2011, o 20:19 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
..... hmmm.... dobra ale ta jedna rzecz według mnie jest bez sensu
_________________ Venedek S2 Klasa: łucznik Lvl: 21 Rary na sobie: maiarot, anabolik i arcan Rary w depo: piro Postać powstała 19.11.2011 Cel: mistrz pvp/pvm, zbieracz rarów i zabicie po 1000 razy każdego moba "Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy" |
20 Maj 2011, o 20:22 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Psa na start dostajesz pewnie tylko i wyłącznie dlatego żeby się zapoznać z jego funkcjonowaniem i na ile jest pomocny. Normalny pet kosztuje platyne i w normalnej grze trzeba za niego płacić, dlatego tracisz go zaraz po wejściu na statek.
|
20 Maj 2011, o 21:30 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Lechus napisał(a): Psa na start dostajesz pewnie tylko i wyłącznie dlatego żeby się zapoznać z jego funkcjonowaniem i na ile jest pomocny. Normalny pet kosztuje platyne i w normalnej grze trzeba za niego płacić, dlatego tracisz go zaraz po wejściu na statek. Trafiłeś w sedno W prologu poznajesz po prostu przedsmak gry, w końcu to jest dopiero prolog. achion napisał(a): ..... hmmm.... dobra ale ta jedna rzecz według mnie jest bez sensu Jakbyś poczytał trochę dialogi postaci z prologu to dowiedział byś się, że pies ma znaczenie fabularne. Każe nam się nim zaopiekować nasz umierający brat, a my dajemy mu swoje słowo. Chyba nikt nie miał by serca złamać słowa danemu bratu na łożu śmierci? Końcem końców biedna psina ginie z rąk morderczego Utoru co tylko dodaje nam wigoru w przyszłej walce z tymi bydlakami _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
24 Maj 2011, o 08:39 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Mar 2011, o 19:27 Posty: 24 Miejscowość: Wwa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Igneel |
to część gry w trentis za kase i plate se nwego kupisz
_________________ Igneel - Łucznik 70+ ON Sokół - MO 43 OFF |
24 Maj 2011, o 22:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przecież psa możesz wyłączyć na daną walkę...
klikasz w zielone kółeczko pod ikoną pieska Kółeczko zmienia się w czerwone czyli piesek poszedł do budy |
29 Maj 2011, o 14:44 |
|
Duma Forum!
|
W prologu to nie dziala, tak czy siak go dorwa
|
29 Maj 2011, o 15:41 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 228 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |