![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nerwy Garbarza
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Witam,
W zadaniu Nerwy Grabarza - po zabiciu ekipy i pościgu łapie się urzędnika w domu obok. Wybrałem opcję "zabij". Pojawia się staż miejska, chwila rozmowy i uwalnia mnie. urzędnik nie żyje, straż sobie idzie, a ja zostałem w domu i nie mogłem się ruszyć - pojawia się komunikat : nie jesteś jedynym członkiem drużyny. Zadanie wykonywałem sam, po kliknięciu na drużynę też jestem sam. Klikałem też opcję "opuść drużynę" ale wtedy wyświetlało że jestem jedynym jej członkiem. musiałęm zrobić reloga. Sorry TommV, źle przeniosłem temat ![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
22 Maj 2011, o 11:58 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Naprawione.
Narazie wystarczy relog ![]() _________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
25 Maj 2011, o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |