Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
yy coś dziwnego yy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Maj 2011, o 09:29 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Co się dzieje z serwerem 1 ,2 i 3
proszę o szybkie odpowiedzi |
24 Maj 2011, o 09:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nic, a co się ma dziać ? mi działa normalnie.
_________________ Mattyy S3 , 37 Druid Mationn S3 , 27 Sheed |
24 Maj 2011, o 09:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Żulek, nie ten dział. Zapoznaj się proszę z poniższymi uwagami:
viewtopic.php?f=84&t=2174 _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
24 Maj 2011, o 09:54 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Maj 2011, o 09:29 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
wpisuje e mail poprawny i nowe hasło ale nie wiem czy jest poprawne hasło mogę prosić aby ktoś z gm albo moderatorów sprawdził jakie jest hasło e mail [email protected]
|
24 Maj 2011, o 10:12 |
|
Duma Forum!
|
Regulamin sie klania
7.Login i hasło gracz musi zapamiętać. Zgubienie hasła powoduje konieczność założenia nowej postaci. Elementy wyposażenia które zostały zgromadzone na utraconej postaci, łącznie z elementami płatnymi nie zostaną przekazane do nowej postaci. 8.Gracz odpowiada za utrzymanie w tajemnicy swojego hasła. Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za utratę przez gracza hasła oraz loginu oraz późniejsze działania dokonane przy użyciu tych danych. |
24 Maj 2011, o 10:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Cytuj: Co się dzieje z serwerem 1 ,2 i 3 proszę o szybkie odpowiedzi Serwery działają w tej chwili prawidłowo. Dastałeś BANA, viewtopic.php?f=77&t=5910 _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
24 Maj 2011, o 10:31 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Temat przeniosłem do odpowiedniego działu. "Zmiany w grze" to raczej zły dział na takie tematy.
_________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
24 Maj 2011, o 10:49 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 204 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |