Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
MALA PROZBA DO GM
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Kwi 2011, o 11:03 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Prosba jest nastepujaca czy istnieje mozlwosc doladownia platy za pozrednictwem sms-a a jesli nie to czy bedzie to mozliwe w niedlogiej przyszlosci a dokladniej takie doladowanie za 500 + 130 tylko w formie sms-owej
Nie wiem co ten temat tak długo tam robił. Przeniesione, zamknięte. - Lester |
30 Kwi 2011, o 11:06 |
|
Administrator
|
Możesz wysłać ileś tam smsów, aż uzbiera Ci się 500. Nie przewidujemy wprowadzenia jednego esa na 500 platy. Nie masz żadnej żabki w okolicy?
http://www.dotpay.pl/Oferta/Zaplac_w_Za ... Jak_placic http://www.dotpay.pl/Oferta/Via_Moje_Ra ... Jak_Placic http://www.billbird.pl/uslugi_via_-_moj ... ce,19.html Pragnę zauważyć, że 500 platyny zawiera już w sobie 130 gratis. Płacisz za 370 platy (czyli 36,99 pln). Reszta jest w gratisie. |
30 Kwi 2011, o 11:20 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Żabka jest od 18 roku życia. Tzn płacenie za jej pośrednictwem. Jeżeli nie jesteś pełnoletni proponuję się udać do banku i dokonać wpłate. A w witrynie dotpay wybrać opcję przelew bankowy. Jeżeli wpłaty dokonasz w tym samym banku w którym znajduje się konto dotpay pieniądze zostaną przelane jeszcze tego samego dnia.
_________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
30 Kwi 2011, o 12:17 |
|
Walczący z drzewcami
|
Torgerd ,wyślij sobie parę smsów żeby mieć 500platyny ,zobaczysz ile ci to wyjdzie
a wiecie na pewno że większość graczy nie ma dostępu do przelewu itp _________________ 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) 20120-06-01 xx:xx-powrót |
30 Kwi 2011, o 15:14 |
|
Walczący z drzewcami
|
@up
W przelewie 'zysk' czyli to co otrzymujemy z wysłanej czyjejś kwoty jest prawie 100%, z smsa jest to coś koło 50%, resztę pobiera operator chyba nie? Więc widzisz, ze platyny za koszt smsa a nie za jego wartość jaką otrzymywana jest dla administracji nieopłacalny Są też poczty, co prawda dłużej trwa przelew ale na stronie jest pokazane nawet jak wypełnić taki bloczek, więc to chyba nie problem _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
30 Kwi 2011, o 15:31 |
|
Administrator
|
Chcielibyśmy aby to było 50% .
|
1 Maj 2011, o 03:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
sms za 500 platy był by bez sensu
operator pobral by tyle ze wyszla by kosmiczna cena i tak by nikt nie korzystał _________________ Blow vd lvl 50 s1 obecnie można powiedzieć żę nie istnieje Corsar drut lvl 49 s1 obecny cel: wszystkie rzeczy na +5 Egzekucję czas wykonać... |
8 Maj 2011, o 20:17 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 18:07 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
mam prośbe o usunięcei mi blokady bo niechcąco otworzyłem 2 karty taern bo nie zamknąłem 1 i możecie mi to usunąć ??
ToDiabeL 16lvl sheed |
23 Maj 2011, o 18:25 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 221 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |